SENEST SET
FAVORITTER

Thuesvej 4, 6840 Oksbøl

Genbrugsforretning på 811 m² i Oksbøl

4.100.000,-
8,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001513

På en god, synlig placering midt i Oksbøl, sælges nu denne ejendom på 811 m², der er fuldt udlejet til genbrugsforretning

På en af Oksbøls mere synlige placeringer, i direkte forbindelse med p-pladsen til SuperBrugsen, sælges nu denne ejendom på 811 m², der er fuldt udlejet til Kirken Korshærs genbrugs-forretning.

Ejendommen, der er beliggende som nabo til SuperBrugsen midt i Oksbøl, blev tidligere benyttet til maskinindustri. Ejendommen blev i 2003 nedrevet og på grunden blev der opført en helt ny bygning til en Kiwi-forretning. Denne forretning lukkede i 2016 og her flyttede Kirkens Korshær ind som lejer.

Ejendommen er opført i gode, solide og vedligeholdelsesvenlige materialer – hvor facaderne fremstår med røde murstensfacader i ét plan og med røde cementtagsten på taget. Gavlene er murede til kip og sternkanter er udført i eternit. Hvide plasttagrender og vinduespartierne er termoruder i plastrammer.

I tilknytning til ejendommen ligger en stor P-plads, som er nem at komme til og fra. Der er ca. 34 p-pladser på egen grund og der er yderligere masser af p-pladser på nabogrunden Super-Brugsen.

Ejendommen, der har et bebygget areal på 811 m² er indrettet med stort butikslokale, 2 mindre lagerrum, personalerum med køkkenelementer, toilet samt et kontor. I det ene hjørne af ejendommen ligger et mindre udhus opført i træ, benyttes til opbevaring. Der er indgang til butiksarealet i det ene hjørne af ejendommen, ud mod den store parkeringsplads.

I 2019 blev der indgået et tillæg til lejekontrakten, hvor lejemålet blev momsfrit. I samme forbindelse forpligtede lejer sig til en ny lang uopsigelighed, hvormed lejer tidligst kan fraflytte ejendommen pr. 1. februar 2027.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 2.536 m², nabo til den store parkeringsplads og benzin tankanlæg ved SuperBrugsen i Oksbøl. Der er således en jævn strøm af trafik forbi ejendommen.

Oksbøl er med sine 2.853 indbyggere (2018) den 3. største by i Varde Kommune. I Oksbøl finder man blandt andet Blåvandshuk Skole, Oksbøl Station (bus og tog) samt Sportspark Blaavandshuk med blandt andet svømmehal, idrætshaller og badeland. Tæt på byen ligger desuden den for mange tidligere værnepligtige så velkendte ”Oksbøllejren” samt Hærens Kampskole, der fortsat har stor betydning for byens liv og fortsatte udvikling.

Før kommunesammenlægningen i 2007 var Oksbøl hovedbyen i Blåvandshuk Kommune og havde eget rådhus. Også i dag er området en af de mest populære turistmagneter i Danmark, og er således kraftigt medvirkende til, at Varde Kommune i dag er den 2. største turistkommune i Danmark med over 4 mio. overnatninger årligt, kun overgået af København.
Fra Oksbøl er der ca. 14 km til Varde og ca. 23 km til Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Forretning
Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
403.895,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
498,-
Årlige driftsudgifter kr.
67.663,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
83,-
Pris i kr.
4.100.000,-
Afkast %
8,20 %
Kr./m²
5.055,-

Lokalet

Etage areal
811 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2536 m²

Faciliteter

Toilet
Lagerrum
Parkeringsplads
Svømmehal
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere