SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 1, 6840 Oksbøl

Dagligvarebutik på 1.380 kvm i Oksbøl

8.950.000,-
7,80 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001145

På en god, synlig placering midt i Oksbøl, sælges nu denne ejendom på 1.380 kvm, der er fuldt udlejet til dagligvareforretning.

På en af Oksbøls mest synlige placeringer, sælges nu denne ejendom på 1.380 kvm, der er fuldt udlejet til en Fakta-dagligvareforretning.

Ejendommen rummer både Østergade 1 og 3, hvor den ældste bygningsdel er dateret tilbage fra 1910. Ejendommen er sidenhen væsentlig om-/tilbygget, senest i 1988 ifølge BBR.

Ejendommen er opført i gode, solide og vedligeholdelsesvenlige materialer – hvor den overvejende del (Østergade 1) fremstår med gule murstensfacader i ét plan og med røde tegl på taget. En mindre del af ejendommen (Østergade 3) er opført i to plan og fremstår med murstensfacader beklædt med profilplader i grålig eternit og med brune cementtagsten på taget.

I tilknytning til ejendommen ligger en stor P-plads, som er nem at komme til og fra. En del af denne P-plads ligger dog på offentlig grund, men også her er der fri parkering for dagligvarebutikkens kunder.

I en længere årrække har tidligere ligget en bankfilial side om side med dagligvareforretningen. Men i marts 2017, overtog dagligvareforretningen de sidste 312 kvm – og disponerer således i dag over ejendommens samlede areal på i alt 1.380 kvm. Heraf ligger 1.219 kvm i stueplan, mens 161 kvm ligger i den udnyttede tageetage, jfr. BBR. I samme forbindelse forpligtede lejer sig til en ny lang uopsigelighed, hvormed lejer tidligst kan fraflytte ejendommen med udgangen af 2026.

Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 2.088 kvm, ved et trafikalt knudepunkt midt i Oksbøl – her hvor Østergade, Vestergade, Nørregade, Søndergade og Torvegade mødes.

Hvor Østergade er byens indfaldsvej fra øst, er Torvegade og Vestergade byens primære færdselsvej fra vest. Der er derfor en jævn strøm af trafik forbi ejendommen.

Kort info om Oksbøl:
Oksbøl er med sine 2.853 indbyggere (2018) den 3. største by i Varde Kommune. I Oksbøl finder man blandt andet Blåvandshuk Skole, Oksbøl Station (bus og tog) samt Sportspark Blaavandshuk med blandt andet svømmehal, idrætshaller og badeland. Tæt på byen ligger desuden den for mange tidligere værnepligtige så velkendte ”Oksbøllejren” samt Hærens Kampskole, der fortsat har stor betydning for byens liv og fortsatte udvikling.

Før kommunesammenlægningen i 2007 var Oksbøl hovedbyen i Blåvandshuk Kommune og havde eget rådhus. Også i dag er området en af de mest populære turistmagneter i Danmark, og er således kraftigt medvirkende til, at Varde Kommune i dag er den 2. største turist-kommune i Danmark med over 4 mio overnatninger årligt, kun overgået af København.
Fra Oksbøl er der ca. 14 km til Varde og ca. 23 km til Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
827.126,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
599,-
Årlige driftsudgifter kr.
161.030,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
117,-
Pris i kr.
8.950.000,-
Afkast %
7,80 %
Kr./m²
6.486,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1380 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2088 m²

Faciliteter

Fri parkering
Parkering
Svømmehal

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK