SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 13, 6800 Varde

Fuldt udlejet investeringsejendom.

4.900.000,-
9,55 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67011314

Fuldt udlejet investeringsejendom med meget central placering på gågaden i Varde.

Fuldt udlejet og afskrivningsberettiget investeringsejendom på i alt 961 m²,

Ejendommen er attraktivt beliggende i Varde - midt på Vestergade (gågade) - med et godt miks af veldrevne butikker omkring sig, kun et stenkast fra torvet og med stor offentlig parkeringsplads lige rundt hjørnet.

Ejendommen ligger på en relativ stor grund på 999 m², med gode parkeringsforhold for ejendommens brugere samt god plads til vareind- og udlevering i baggården. Adgang til gårdarealet sker via Grydergade.

I dag indeholder ejendommen et stort butikslejemål, som siden 1. juli 2006 har været udlejet til Sportsmaster-kæden. Tidligere har ejendommen i mange år været udlejet til butikskæden Inspiration.

Indretningen består i stueplan af et stort forretningslokale ud mod gågaden og en lagerdel placeret bagerst - ud mod den private parkeringsplads. Ejendommens tagetage er indrettet med dels butikslokale, med bred trappe til stueplan, samt afdeling med kontor og personalefaciliteter.

Ejendommens beliggenhed og indretning appellerer til et bredt udvalg af forretningskoncepter - og indretningen åbner desuden mulighed for eventuelt at opdele ejendommen i mindre enheder.

Info om Varde:
Varde er en gammel købstad og byder på hyggelig stemning i den ældre bymidte, der bl.a. karakteriseres ved smalle snoede forretningsgader, brostensbelagte stræder og skiftende bygningsproportioner. Her findes et driftigt handelsmiljø og et væld af aktiviteter og fritidstilbud for byens borgere og besøgende gæster. Byen er 'hovedstad' i den geografisk store Varde Kommune, som samtidig er en af Danmarks mest velbesøgte turistkommuner med ca. 3 millioner turistovernatninger hvert år.

Forslag til anvendelse

Butik
Forretningslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
590.270,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
614,-
Årlige driftsudgifter kr.
122.530,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
128,-
Pris i kr.
4.900.000,-
Afkast %
9,55 %
Kr./m²
5.099,-

Lokalet

Etage areal
961 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
999 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere