SENEST SET
FAVORITTER

Torvegade 13, 6870 Ølgod

Investeringsejendom i Ølgod

3.260.000,-
8,68 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3607-S

Erhvervsejerlejlighed med synlig og central beliggenhed

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder velbeliggende og attraktiv ejerlejlighed til salg i Ølgod centrum. Lejligheden har gennem mange år været udlejet til butik for Imerco. Den er løbende vedligeholdt, og fremstår såvel ude som inde i flot og velholdt stand. Den samlede ejendom indeholder henholdsvis to ejerlejligheder, hvor fællesanliggender administreres ejerforening.

Beliggenhed:
Ejendommen har en attraktiv beliggenhed centralt i Ølgod, og den præsentable facade har en stor synlighed fra den trafikerede Torvegade. Området er præget af meget aktivitet med både butikker, liberale erhverv, fritids- og aktivitetsfaciliter samt en stor og velbesøgt SuperBrugsen. Tæt ved ejendommen findes desuden optimale parkeringsforhold til kunder med flere større P-pladser i centrum.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1977 med en tilbygning i 2005, jf. BBR. Den er opført i røde mursten og med teglstenstag. Ejendommen har en synlig og flot vinduesfacade, der sikrer ideelle branding- og udstillingsmuligheder. Facaden er overdækket af markise. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og fremstår præsentabel og velholdt.

Ejerlejligheden findes i stueplan og fordeler sig på i alt 851 m², hvoraf de 246 m² er tilbygget i 2005. Den er indrettet som isenkrambutik, med et stort og åbent salgsareal, samt kontor, depot og lager med udgang til gården bag ejendommen, hvilket er optimalt i forbindelse med varelevering. Desuden findes gode personalefaciliteter med bl.a. kantine og toilet.

Anvendelse:
En forretningsejendom med optimal beliggenhed i Ølgod centrum. Med sin fleksible indretning rummer den mange anvendelsesmuligheder inden for både butik/detail og kontorvirksomhed, og henvender sig således til mange typer lejere.
Lokalerne er aktuelt udlejet til en stabil lejer, med en uopsigelig lejekontrakt til 2025.

Kontakt Nordicals og forhør nærmere på 7611 0160.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
368.278,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
433,-
Årlige driftsudgifter kr.
89.645,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
105,-
Pris i kr.
3.260.000,-
Afkast %
8,68 %
Kr./m²
3.831,-

Lokalet

Etage areal
851 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1838 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Kantine
P-plads
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere