SENEST SET
FAVORITTER

Rømersvej 9A, 6792 Rømø

Yderst moderne autocamperplads på Rømø

34.000.000,-
9,78 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001729

Yderst moderne og flot autocamperplads, inkl. ferielejligheder, beliggende i et roligt og naturskønt område i det sydlige Rømø

Fantastisk moderne autocamperplads på Rømø, inkl. stor privatbolig samt ferielejligheder

Autocamperplads Oasen Rømø er en forholdsvis nyanlagt autocamperplads til 218 autocampere, beliggende på en ejendom med ferielejligheder, helårsbeboelse og flotte servicebygninger.

Plane, grusbelagte parkeringsflader med brede strimler af græs imellem. Pladserne er fordelt på tre pladser, med henholdsvis 28, 74 og 98 pladser. Alle med strøm og fri wi-fi. Der er i alt 3 tømningspladser og vandforsyninger. Afstand til supermarked og bager 500 m, til Sønderstrand 1 km, Rømø Golf Club 1,5 km, færge til Sild 2,5 km, strand 3 km. Lakolk strand 7,5 km.

Plads 1 med 28 rummelige pladser bruges hele året. Den åbnede i december 2014 og er beliggende direkte i forbindelse med hovedbygningen. Området er omkranset af træer og på den ene side har man nysgerrige heste som naboer. Pladserne er placeret i en række omkring en lille sø og har en størrelse på 10 x 6 meter, med en græsstribe imellem pladserne. Til plads 1 er der en pavillon på 49 m² indrettet som fællesrum med plads til 18 personer. TV til fri afbenyttelse, og Pavillonen kan benyttes til f.eks. fælles grillaften, mødeaktivitet mv.

Plads 2 med 96 store pladser blev åbnet i Påsken 2016. Pladsen er beliggende midt i naturen og ca. 300 meter fra hovedbygningen. Autocamperpladsen er anlagt i 2 rækker omkring en lille sø, og båsene er lettere forskudt for hinanden. Parkerings parcellerne er meget store, og måler 12 x 5 meter med en 2 m bred græs stribe imellem parcellerne. En 250 kvadratmeter, ottekantet fællesbygning indeholder 2 toiletter og separate brusere, henholdsvis til herre og damer. Stort fælles rum med TV, borde og stoler, udendørs opvaskeplads og hundebad. Denne plads er åben fra 1. marts til 1. november.

Plads 3 med 94 meget store pladser blev åbnet i Påsken 2017. Pladsen er beliggende midt i naturen og ca. 300 meter fra hovedbygningen og nabo til Plads 2. Parkerings parcellerne er meget store, og måler 13 x 5 meter med en 2 m bred græs stribe imellem parcellerne. Deler fællesfaciliteter med Plads 2.
Udover autocamperpladsen er der også 3 flotte og veludstyrede ferielejligheder på hhv. 76 m², 84 m² samt 104 m² og en privatbolig med et boligareal på 346 m² og tilhørende garage på 142 m². Flot og anvendeligt maskinhus på 290 m²

Pladsen har været Top Platz siden 2015 og er de seneste 3 år af Promobil kåret som årets autocamperplads i Europa.

Se mere om pladsen på: http://oasen-roemoe.dk/

Landbrugsjord: Ejendommen byder på i lidt over 85 HA-jord, hvoraf ca. 75 HA er udlagt landbrugsjord. Der er d.d. en forpagtningsaftale med Rejsby Maskinstation, på dyrkning af jorden. På de 75 HA er der flere søer/vandhuller hvilket sammen med det øvrige terræn gør området ideelt til Jagt brug – sælger oplyser at der tidligere har været god interesse for dette.

Sommerhusgrunde: tilhørende ejendommen er der i alt 8 sommerhusgrunde med i købet. Grundene er min. 2.500m² hvorpå der må opføres beboelseshus på maks. 150m². Der er ikke byggepligt på grundene.

Udviklingspotentiale: Sælgerne har været i en positiv dialog med Tønder kommune omkring videreudvikling af pladsen. Tønder kommune har i første omgang godkendt opførsel af 9 udlejningshytter omkring den ”store sø”. Der er ligeledes positiv stemning for etablering af restaurant i forlængelse af pladsens store fælles hus.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.120.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
1.447,-
Pris i kr.
34.000.000,-
Afkast %
9,78 %
Kr./m²
23.208,-

Lokalet

Etage areal
1465 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
852918 m²

Faciliteter

Fællesrum
Garage
Parkering
Toiletter

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere