SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 31, 6270 Tønder

Projektejendom i hjertet af Tønder by

4.500.000,-
-1,75 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 20984701

Mange anvendelsesmuligheder

I hjertet af Tønder by sælges en absolut spændende og arkitektonisk flot projektejendom med mange anvendelsesmuligheder. Projektet er netop blevet tilføjet et ekstra grundareal samt en beboelsesejendom med to boliglejemål, som indbringer en årlig leje på cirka kr. 100.000 + forbrug.

Ejendommen består af 3 sammenbyggede ejendomme, hvoraf 2 af bygningerne benævnes "tvilling husene" med fuldstændig ens facade mod Østergade, disse 3 ejendommen har adressen Østergade 29-33. Derudover et ubebygget grundareal på 274 m² med adressen Vidågade 36 og en beboelsesejendom med to boliglejemål med adressen Vidågade 32.

Bygningerne er oprindelig opført i henholdsvis 1875 og 1900 og fremstår med pudset facade mod Østergade for så vidt angår "tvilling husene" og rød murstensvæg for så vidt angår den separate bygning. Bagtil er der varierende facader, der delvist fremstår med røde murstensvægge og malet facade mod Vidågade. Tagdækning er såvel eternit, skiffer, tagpap som tegl.

Bygningen har tidligere huset en møbelforretning i flere etager. Den del har de senere år gennemgået en gennemgribende renovering med nye gulve, termovinduer samt nyt lysanlæg. Butikslokalet har dækket bygningens fulde bredde mod Østergade ligesom det har været gennemgående ud mod Vidågade.

I bygningernesøvre etager, har der tidligere været indrettet flere boliglejemål. Denne del af bygningerne fremstår i ældre stand, og vil trænge til en renovering, inden en udlejning igen er muligt.

Der er gode projekt- og udviklingsmuligheder med en enestående beliggenhed i byen.

Ejendommen er kategoriseret som bevaringsværdi med karakter 5.

Forslag til anvendelse

Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.666,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
43,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
-1,75 %
Kr./m²
2.410,-

Lokalet

Etage areal
1867 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1941 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere