SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 12, 6270 Tønder

Erhvervsejendom til investering eller eget brug på Tønder gå

2.200.000,-
11,84 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 210212

Delvis fredet ejendom

I hjertet af den gamle charmerende by Tønder sælges tidligere købmandsgård, til købers eget brug eller som investeringsejendom.

Ejendommen er beliggende på en af de bedste placeringer på gågaden og med god facade og udstillingsplads for gadevarer. Ejendommens facade mod gågaden er nymalet og ejendommen fremstår meget præsentabel og velholdt.

I stueplan driver ejer forretning under navnet Oles gardin- tæppeservice og gulvbelægning, som ikke har planer om at lukke og gerne eventuelt vil blive som lejer i ejendommen, hvis det er en fordel for køber, dette dog efter nærmere dialog med køber. I den forreste del er der indrettet butik og i den bagerste del er der lager/udstilling samt værksted. Imellem butik og lager/udstilling er der kontor/administrationsafdeling samt thekøkken og toilet til personale. Fra gågaden er der indgang til trappeopgang som fører op til ejendommens øvrige etager i hovedbygningen, hvor der er indrettet en lejlighed af ældre herskabslignende karakter. Denne del af ejendommen er udlejet til mangeårig lejer på meget favorable lejevilkår.

Ejendommen er opført i henholdsvis 1800 og 1842 og er en af egnens ældste af sin slags. Den bagerste del af bebyggelsen er fredet og har et bebygget areal på 84 m² samt 54 m² i tagetagen som i dag er indrettet til syværksted. Derudover meget flot kælder på 84 m².

Som ejendommen er indrettet i dag, anvender ejer selv hele stueplan samt tagetagen i den bagerste bebyggelse. 1. sal og tageetagen i hovedbygningen er udlejet til en mangeårig lejer. Der er i ejendommen mulighed for optimering af arealer og indretning af flere enheder til beboelse og/eller erhverv.

De særligt gode parkerings forhold på matriklen skal bemærkes, der er fra Skibbrogade indkørsel til ejendommen og et parkeringsareal med plads til 8-10 biler.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
336.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
536,-
Årlige driftsudgifter kr.
74.052,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-
Pris i kr.
2.200.000,-
Afkast %
11,84 %
Kr./m²
3.503,-

Lokalet

Etage areal
628 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
530 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Parkering
Thekøkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere