SENEST SET
FAVORITTER

Rønsdam 4, 6400 Sønderborg

Attraktiv Investeringsejendom i Sønderborg med solid lejer

18.850.000,-
7,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20450

Ejendommen er fuldt udlejet til solid lejer

Industri- og lagerejendom med administration, centralt og med attraktiv beliggenhed på Rønsdam 4 i Sønderborg. Området er beliggende i Sønderborgs vestlige erhvervsområde med meget kort afstand til Sønderborg motorvejen.Rønsdam 4 består af ca. 4.550 m2 produktion- og lagerbygninger samt ca. 285 m2 kontor/administration. Facaderne er opført i søstens facader samt tagpap på taget, hvilket giver minimal vedligeholdelse.
Hallerne er søjlefri, dette gør at bygninger kan anvendes til mange formål og der er gode muligheder for fleksibel indretning. Bygningsmassen er opført af flere omgang det ældste er fra 1987 og det nyeste fra 2005. Der er tale om en ejendom, som fremstår i rigtig god stand både udvendig og indvendig.
Ejendommen er fuldt udlejet til Alcumatic A/S. Lejer kan tidligst fraflytte om 10 år. Alcumatic har været en del af bygningen gennem mange år. Alcumatic er en veldrevet produktionsvirksomhed som tilbyder trykstøbning, bearbejdning og overfladebehandling i aluminium. Virksomheden servicerer kunder i hele Norden. Ejendommen er beliggende på et grundstykke på i alt 25.018 m2 hvilket giver gode muligheder for udvidelse. Størstedelen af udenomsarealet er græsarealer. Ved ejendommen er der gode parkeringsmuligheder ligesom der er gode tilkørselsforhold.
I området findes en række andre markante virksomheder herunder Linak A/S, Helsam mm. Der er tale om et attraktivt område, da beliggenheden er meget velplaceret i forhold til by og motorvej. En meget attraktiv ejendom med en særdeles god og solid lejer.

Forslag til anvendelse

Lagerbygning
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.610.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
333,-
Årlige driftsudgifter kr.
222.360,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
46,-
Pris i kr.
18.850.000,-
Afkast %
7,32 %
Kr./m²
3.899,-

Lokalet

Etage areal
4834 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
25018 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Kontor

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere