SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvej 54A, 6470 Sydals

Naturskønt og idyllisk

2.195.000,-
8,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100971

I naturskønne og idylliske omgivelser ligger den skønne ejendom med ferieboliger og bolig.

Boligudlejningsejendom på Kegnæs, hvor du vil være omgivet af natur og idyl samt kort til vand og strand.

Ejendommen er fra 1965 og er blevet renoveret/ombygget i 2003 og fremstår i pæn og velholdt stand. Pt. er ejendommen bestående af 3 ferielejligheder, hvoraf den ene er fast lejer samt privatbolig for ejerne der ligeledes kan bruges som udlejningslejlighed.

Lejlighed 54 er på 121 m² og fungerer i dag som ejers privatbolig med egen indkørsel og overdækket terrasse i forlængelse af denne. Fra den overdækkede terrasse er der adgang til boligen via entré hvor man kommer videre ind i det store køkkenalrum der ligger i åben forbindelse med den store stue. Herfra er der adgang til stort og rummeligt badeværelse samt soveværelse. Den store stue/køkkenalrum fremstår særdeles lys og indbydende med de mange store vinduespartier og karnap som sikrer godt lysindfald som udsigt til de grønne arealer. Fra stuen er der endvidere adgang til stor vestvendt terrasse der ligger ud mod de grønne fællesarealer, hvor man kan nye eftermiddags- og aftensolen.

Lejlighed 54A er den største af boligerne på 128 m² som i dag er udlejet til fast lejer. Fra indgangen træder man ind i et stort åbent køkken hvorfra der er adgang til stort værelse samt fordelingsgang til den øvrige del af boligen. Til venstre for fordelingsgangen ligger den store nordvestvendte stue der byder på et hav indretningsmuligheder samt dejligt lysindfald i eftermiddags og aftentimerne. Der er endvidere bagindgang med udgang til terrasse stykke som vender ud mod de skønne grønne fællesarealer. Til højre fra fordelingsgangen er der adgang til 3 gode værelser, badeværelse med badekar og bryggers. Udvendigt er der adgang til fyrrum samt disponibelt rum, der er oplagt til opbevaring.

Lejlighed 54B er på 70 m² og fungerer i dag som ferielejlighed. Fra den store sydvestvendte terrasse træder man ind i entré hvorfra der er adgang til de øvrige rum der er særdeles veludnyttede. På venstre side af entréen er der to gode værelser med skabsplads samt sovepladser til hele familien. Der er endvidere adgang til fint badeværelse med sauna. Til højre fra entréen er der adgang til stuen som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det dejlige åbne lokale har masser af lysindfald samt udsigt til de grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der ligeledes indgang til boligen fra bagsiden

Lejlighed 54C er på 70m² og fungerer i dag som ferielejlighed. Fra den store sydvestvendte terrasse med udekøkken, træder man ind i entre hvorfra der er adgang til de øvrige rum der er særdeles veludnyttede. På venstre side af entréen er der to gode værelser med skabsplads samt sovepladser til hele familien. Herfra er der adgang til to fine badeværelser samt adgang til det åbne køkkenalrum/stue der ligger til højre for entréen. Det dejlige åbne lokale har masser af lysindfald samt udsigt til de grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der ligeledes indgang til boligen fra bagsiden.

Ejendommen byder udover de 4 boliger på stort grønt fællesareal med legeplads og store grønne træer der fungerer som egen lille park. Her er der ro og idyl samt mulighed for at fordybe sig. På bagsiden af ejendommen er der yderligere grønt areal med legeplads samt gode parkeringsfaciliteter, affaldssortering og skure til opbevaring.

Der er tale om et af Sønderjyllands mest idylliske og naturskønne områder hvor man er omgivet af marker og kystrækning med fantastiske badestrande der alt ligger inden for gåafstand. Derudover er der kort afstand til Kerneland, samt Sønderby for indkøb samt oplevelser i Sønderborg by, kulturoplevelser på Als eller Danfoss Universe.Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
288.931,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
743,-
Årlige driftsudgifter kr.
8.637,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
22,-
Pris i kr.
2.195.000,-
Afkast %
8,07 %
Kr./m²
5.643,-

Lokalet

Etage areal
389 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1841 m²

Faciliteter

Badeværelse
Fællesareal
Parkeringsfaciliteter
Sauna
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere