SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 20, 6310 Broager

Investeringsejendom med 8 lejemål

3.150.000,-
6,35 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20451

7 boliglejemål og 1 erhvervslejemål

Meget flot investeringsejendom med 8 lejemål, beliggende midt i Broager.

Ejendommen indeholder i alt 8 lejemål, hvoraf de 7 er flotte beboelsesenheder. Derudover findes der et mindre erhvervslejemål i stueplan på 45 m², som ikke er forsøgt udlejet, men som forventes at kunne udlejes til en månedlig leje på kr. 2.000, alternativ ombygges til en fin lille lejlighed.

Lejlighederne fremstår alle i god stand og er alle udlejet. Lejlighedernes arealer varierer fra 76 m² som den mindste til 114 m² som den største. Det lille erhvervslejemål i stueplan har tidligere været udlejet til køreskole.

Ejendommen fremstår med rødstensfacader mod Vestergade og Borgergade samt med pudsede facader i gavlenderne. Størstedelen af vinduerne er af nyere dato. Tagkonstruktionen er med kviste og med tagpap på størstedelen af taget, dog er der mod Vestergade og Borgergade tagsten. På trods af ejendommens flotte og meget særpræget facade er ejendommen ikke registreret som fredet eller bevaringsværdig. Ejendommen er opført i 1900 og på www.arkiv.dk findes flere ældre fotos, som viser, at der i starten af 1900 tallet har været kolonialhandler i ejendommen.

Ejendommen er omfattet er reglerne i Lov om midlertidig regulering af boligforholdene (Boligreguleringsloven), herunder også indbetalinger til Grundejernes Investeringsfond (GI). Til Grundejernes Investeringsfond indbetales årlig kr. 161 pr. m², hvilket anses for at være over, hvad der normalvis afsættes for lignende ejendomme - dette påvirker derfor også ejendommens forrentning.

Broager er beliggende 10 km. fra Sønderborg og har i omegnen af 3.000 indbyggere. Der er under et kvarters kørsel til Sønderborg og ikke mindst en skøn natur i området. Indenfor gå afstand fra denne ejendom, er der flere muligheder for dagligvareindkøb, skole og sportshal ligger lige overfor ejendommen ligesom mange andre af dagligdagens fornødenheder ligger rundt ved ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
381.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
562,-
Årlige driftsudgifter kr.
185.124,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
273,-
Pris i kr.
3.150.000,-
Afkast %
6,35 %
Kr./m²
4.639,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
679 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
649 m²

Faciliteter

Arkiv
Kviste

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere