SENEST SET
FAVORITTER

Perlegade 17, 6400 Sønderborg

556 m² Investering bolig/erhverv

5.350.000,-
6,67 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 64100854

Yderst velbeliggende og attraktiv udlejningsejendom

Ejendommen er opført i 1928 i røde mursten og med rødt tegltag - Vinduerne er løbende udskiftet til træ/alu og er af generel nyere dato. Bag ejendommen er der indrettet en stor og spændende træbelagt gårdhave.

Ejendommens stueplan er indrettet med 2 gode og pæne butikslejemål. Stuen t.v. indeholder et mindre butikslokale samt baglokale med tekøkken, i alt på 58 m² - Stuen t.h. er på 88 m² og indeholder butikslokale, lager og et personalerum med tekøkken.

På ejendommens 1. sal t.v. ligger et komplet nyrenoveret boliglejemål på 100 m² fordelt på pænt lyst køkken, soveværelse med udgang til altan, klinkebadeværelse samt 2 store stuer med stuklofter. 1 sal th. er et mindre erhvervslokale på i alt 46 m² og indeholder et kontor samt bad/toilet.

2+3 sal er et spændende boliglejemål på hele 264 m² med entre, køkken, stue og 3 værelser hvorfra der er udgang til en altan - Via en smuk indvendig trappe er der adgang til 3 sal der indeholder soveværelse, depot, bryggers samt et stor stue.

På ejendommens tag er en antennemast som er udlejet til et mobiltelefoni selskab og i kælderen har lejerne depotrum og lager.

Ejendommen ligger særdeles godt, direkte på den aktive del af gågaden med masser af liv og spændende butikker som f.eks. La Fromagerie, Fahrendorff Optik, Wohlenberg, Tøj Experten og Bog & Ide.

Ejendommens centrale beliggenhed i hjertet af Sønderborg, betyder ligeledes at der er kort afstand til byens hyggelige cafeliv og ikke mindst havnefronten.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
433.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
779,-
Årlige driftsudgifter kr.
85.311,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
153,-
Pris i kr.
5.350.000,-
Afkast %
6,67 %
Kr./m²
9.622,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
556 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
301 m²

Faciliteter

Altan
Depot
Bad
Toilet
Gårdhave
Tekøkken
Stuklofter
Tegltag
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere