SENEST SET
FAVORITTER

Perlegade 44, 6400 Sønderborg

Meget flot gågadeejendom

11.950.000,-
5,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20449

2 erhvervslejemål + 6 boliglejemål

Meget flot gågadeejendom midt på gågaden i Sønderborg.

Sønderborg gågade er en meget velbesøgt og flot gågade, som de senest år har fået mange nye lejere til byen og der er således kun få tomme butikker tilbage. Denne ejendom ligger midt på gågaden og har en Outdoor/frilufts-butik som lejer i stueplan, som har været lejer siden 2015 og som har en super flot butik med et bredt udvalg.

Ejendommen er løbende renoveret de sidste 10 år, her kan blandt andet nævnes udskiftning af vinduer, tagkonstruktionen mod gågaden er skiftet og senest er fuger i gågadefacaden udskiftet.

Foruden outdoor butikken i stueplan indeholder ejendommen et kontorlejemål på 1. sal som har været udlejet til samme lejer siden 2008. På 1. sal findes yderligere en beboelseslejlighed, 2. salen er indrettet til en stor lejlighed, som på sigt med fordel kan opdeles i to lejemål og derved opnå en væsentlig højere kvadratmeterleje end hvad udlejet til. 3. sal er opdelt i to lejligheder. Baghuset (44A) er indrettet 2 lejligheder, på henholdsvis 1. og 2. sal.

I bagbygningens stueplan er der indrettet aflåst opbevaringsrum til lejerne.

Bemærk den lave kvadratmeterpris som nogle lejligheder er udlejet til, her kan det ved genudlejning forventes at opnås en højere leje. Derudover kan det forventes at de resterende p-pladser på matriklen kan udlejes.

Grundarealet udgør i alt 568 m², som foruden det bebygget areal udgør gård med gennemgang fra gågade til parkeringspladsen samt parkeringsareal med god plads til parkering.

Her udbydes en fuldt udlejet gågadeejendom med flot facade mod gågaden, med røde sten med flere flotte detaljer samt skifereternittag,

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
839.645,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
713,-
Årlige driftsudgifter kr.
163.529,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
Pris i kr.
11.950.000,-
Afkast %
5,75 %
Kr./m²
10.144,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1178 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
568 m²

Faciliteter

Gård
Opbevaringsrum
Parkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere