SENEST SET
FAVORITTER

Slotsgade 1, 6300 Gråsten

Spændende projektejendom

4.500.000,-
-0,67 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20439

Med fantastisk beliggenhed ned til Slotssøen

Solid ejendom på en fantastisk placering ned til Gråsten Slotsø, med udsigt til Gråsten Slot og slotssøen, på en stor grund med gode udviklingsmuligheder.

På en særdeles attraktiv placering midt i Gråsten, med grund ned til Gråsten Slotssø og udsigt til Gråsten Slot, udbydes en mulighedsrig ejendom til salg. Den nuværende bygningsmasse er opført i 1988 og har siden været bankfilial. Danske Bank har i 2013 solgt ejendommen til nuværende ejer, som har renoveret og løbende vedligeholdt ejendommen. Ejer driver en moderne antikvitetsforretning i ejendommens stueplan. Ejendommen overtages fri til købers disposition.

Ejendommen er i dag indrettet med flot og regulært butikslokale i stueplan med tilhørende kontor, toilet, køkken og lagerlokale. Der er gode facadevinduer mod Slotsgade og mod søen er der en betagende udsigt til Gråsten Sø og Gråsten slot. Der er indgang til butikken fra Slotsgade, ligesom der er personaleindgang via trapperum. Til butikken hører velfungerende markise, med nyere stof, tidsstyret og med vindføler.

1. sal er med indgang via trapperum som er placeret i gavlen, til repos med to døre, hvortil den ene fører til gang med garderobe, toiletter og videre til stort regulært lokale med køkken, velegnet til mødelokale eller stort personalerum. Nuværende ejer har tidligere brugt denne del af 1. sal til cafe, hvorfra der er skøn udsigt til Slotssøen og Gråsten Slot. Den anden afdeling på 1. sal udgør flere gode kontorlokaler med tilhørende køkken og toilet, og her er der udsigt til det hyggelige Gråsten Torv.

Foruden stueplan og 1. sal, som begge er udnyttet i fuld plan og med dejligt lyse rum, findes der en god tør kælder i ejendommen, hvor der er teknikrum og flere disponible rum, velegnet til lager. Derudover en uudnyttet tagetage og et centralt udluftningsanlæg fra bankens tid.

Grundarealet udgør i alt 1.154 m² og består foruden bygningsmassen af en stor parkeringsplads, med plads til 14-16 biler med egen indkørsel direkte fra Slotsgade. Grunden går næsten helt ned til søkanten, med undtagelse af nogle få meter som tilhører søen. Foruden parkeringsareal er der grønt område med bænke og skulptur, bænke og skulptur tilhører kommunen og er opført i 2006, i forbindelse med vedtagelse af den eksisterende lokalplan for Gråsten midtby (lokalplan nr. 87).

Alle kvadratmeter i ejendommen er for nuværende indrettet til erhverv, og kan sagtens fortsætte sådan, dog anses det for værende yderst hensigtsmæssigt at kigge på udvikling af ejendommen, til for eksempel beboelse i form af leje eller ejerlejligheder. Rammerne for nogle fantastiske beboelsesenheder, med en skøn udsigt til Gråsten Slotsø og Slottet er her, ligesom der på grunden er perfekte parkeringsforhold for beboerne. Bebyggelsenprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 100 og og for området som helhed 80.

En meget solid og velholdt ejendom opført i 1988, med mange anvendelsesmuligheder på en helt igennem skøn placering, med skøn udsigt og midt i centrum af Gråsten, hvor alle dagligdagens fornødenheder er indenfor gåafstand.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.286,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
45,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
-0,67 %
Kr./m²
6.657,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
676 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1154 m²

Faciliteter

Garderobe
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkeringsplads
Lagerlokale
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK