SENEST SET
FAVORITTER

Dybbølgade 25, 6400 Sønderborg

336 m²Investeringsejendom

2.395.000,-
7,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 64100663

Velholdt og synlig beliggende udlejningsejendom i Sønderborg by

Skøn udlejningsejendom, centralt i Sønderborg med kort til alt hvad man behøver.
Nu udbydes denne skønne og velholdte udlejningsejendom centralt i Sønderborg. Ejendommen er bestående er blandet bolig og erhverv, hvor erhvervsdelen vender ud mod gaden. Dette sikrer en fantastisk synlighed for de mange forbipasserende.
Erhvervsdelen ligger på hjørnet i stueetagen ud mod Dybbølgade hvor det meste af facaden er vinduespartier der udover synligheden, giver et skønt lysindfald. Erhvervsdelen er bestående af en nyindrettet cykelbutik med værksted og lager

Derudover er der to udlejningslejligheder. Lejligheden i underetagen er nyrenoveret og har indgang via fin privat terrasse der vender ud mod haven. Herfra træder man videre ind i stuen der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Bagerst i lejligheden er der to gode værelser og badeværelse.
I stueetagen og 1 sal er der en skøn duplex lejlighed. Man kommer fra havearealet hen til lejligheden. Via entre træder man ind i et stort og rummeligt køkken hvorfra der er direkte udgang til terrasse/altan ud mod haven. Herfra kommer man videre via trappeopgang op på 1 sal, som byder på 3 gode værelser, stor stue samt badeværelse. Stuen er stor og rummelig med et fantastisk lysindfald fra den store karnap. Fra 1 salen er der via den store karnap udsigt til Sønderborg Bugt. Lejligheden er blevet renoveret inden for de sidste 10 år.

Udvendig er ejendommen pudset og nymalet i 2018 og taget er belagt med røde tagsten.

Udover de skønne terrassearealer der er der en fin fælleshave med lille lejeområde og grøn beplantning der skaber en hyggelig stemning.

Med den centrale beliggenhed, der er der kort til alt lige fra indkøb, fitness eller hvad man ellers behøver. Der er ligeledes kort afstand til både banegård og rutebilstation samt Alsion mv. Derudover byder området på masser af skønne historiske seværdigheder såsom dybbølbanke, dybbølmølle og havnefronten.
Dejlig investeringsejendom med mange muligheder.Forslag til anvendelse

Cykelbutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
226.924,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
694,-
Årlige driftsudgifter kr.
53.858,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
165,-
Pris i kr.
2.395.000,-
Afkast %
7,25 %
Kr./m²
7.324,-

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
588 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Terrasse
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere