SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 7, 6400 Sønderborg

Investeringsejendom med stort udviklingspotentiale

6.500.000,-
11,99 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7442 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20325

Synlig ejendom med god beliggenhed på hjørnegrund

Spændende projektejendom på en af byens bedste beliggende hjørnegrunde, nu med udbudspris som også henvender sig til projekudvikleren.

Ejendommen er opført i 1965 og fremstår i god og velholdt stand. Ejendommen har senest været brugt til Arbejdernes Landsbank. I 2009 er ejendommen facaderenoveret med nye vinduer mm. for kr. 1.600.000. Placeringen på et af byens mest synlige hjørner, hvor der dagligt kommer mange forbipasserende- og kørende, og kun få meter fra Borgen Shoppingcenter, gågade samt overfor busstation medfører særdeles gode muligheder for at udvikle ejendommen, til evt. restaurant i stueplan og indretning af beboelse, i de tomme enheder på henholdsvis 1. og 2. sal.

Ejendommen er pt. opdelt i flere lejemål, med et stort og regulært erhvervslejemål i stueplan, som kan indrettes til detail eller restaurant, samt kontorlejemål i forskellige størrelser, fordelt på henholdsvis 1. og 2. sal. De udlejet enheder er til sundhedsfaglige erhverv.

I ejendommen findes både trappe og elevator, som er en klar fordel til såvel de sundhedsfaglige erhverv, men også i tilfælde af, at man ønsker at indrette lejligheder på de øvre etager.

TIl ejendommen er der 5 parkeringspladser i gården, som benyttes af ejendommens lejere, rundt om ejendommen er der flere offentlige parkeringspladser, til både langtids- og korttidsparkering.

Alt i alt en spændende ejendom med udviklingsmuligheder og som med den nuværende udbudspris retfærdiggøre, at også projektudviklere kan gøre en god investering.

Forslag til anvendelse

Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
913.513,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
775,-
Årlige driftsudgifter kr.
134.587,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
114,-
Pris i kr.
6.500.000,-
Afkast %
11,99 %
Kr./m²
5.513,-

Lokalet

Etage areal
1179 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
616 m²

Faciliteter

Korttidsparkering
Parkeringsplads

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere