SENEST SET
FAVORITTER

Seggelund Hovedvej 9-11, 6070 Christiansfeld

Investeringsejendom med to lejligheder i et hus

1.695.000,-
8,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7025 XX XX Se nummer
E-mail xx@klherhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: Seggelund Hovedvej 9

Mangler du et sted at bo eller kunne du tænke dig at købe en investeringsejendom? Lige nu har du muligheden for begge dele

Investeringsejendom i Christiansfeld, Seggelund hovedvej 9 og 11 er en investeringsejendom med to enheder, som udgør et udlejet dobbelthus med to lejemål. Ejendommen er en ideel investeringsmulighed, hvor den ene enhed står fri til køber disposition eller udlejning.

Ejendommen er udstyret med et nyt og moderne træpillevfyr, som giver en effektiv opvarmning. Der er stille og fredelige omgivelser, da ejendommen er beliggende i landzone. Der er en fælles indkørsel med gode parkeringsmuligheder til hver af lejerne. Ejendommen er godt vedligeholdt og giver mulighed for både privatliv og samtidig en god beliggenhed i forhold til Christiansfeld.

Nr. 9 er i øjeblikket udlejet til en pålidelig og stabil lejer, der har boet i ejendommen i flere år. Nr. 11 står fri til køber disposition og giver mulighed for at leje ud eller bruge som egen bolig. Haven er delt op, og hver lejer har sin halvdel.

Ejendommen er med nyere tag, samt nye rør og alle kloakker er skiftet til pvc rør. Derudover er alle vinduer i begge ejendomme blevet skiftet, på nær dem ud mod vejen, da de er i fin stand.

Dette er en fantastisk mulighed for en investeringsejendom i Christiansfeld området, med potentiale for både en god lejeindtægt og mulighed for en personlig bolig til køberen.

Der lavet en aftale med den nuværende lejer, hvor han bor billigere til kr. 7.200,- i måneden, hvor han derimod agere vicevært, og sørger for at træpillefyret bliver flydt op.

KLH Erhverv fremviser gerne ejendommen efter aftale. Kontakt os på Tlf. 70 25 09 25

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
176.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
494,-
Årlige driftsudgifter kr.
43.904,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
123,-
Pris i kr.
1.695.000,-
Afkast %
8,00 %
Kr./m²
4.748,-

Lokalet

Etage areal
357 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1258 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Vicevært

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere