SENEST SET
FAVORITTER

W. Kiørboes Vej 2, 6000 Kolding

Ejerlejlighed som investering

699.000,-
4,82 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: KOE1544

Flot kælderlejlighed med badeværelse fra 2020

John Frandsen Erhverv udbyder investerings-case i form af en udlejet ejerlejlighed.
 
Boligen ligger tæt på flere indkøbsmuligheder, ligesom Kolding centrum blot er en kilometer fraejendommen, og der er kort afstand til offentlige transportmuligheder, herunder busstoppested somkun er 100 meter væk.
 
Lejligheden er placeret i en ejendom fra 1926, hvor en hyggelig forhave er indrettet med græsplæne, buske og enkelte siddepladser. Der er adgang til kælderplan udefra, og da kælderen er høj, kommerder et godt lys ind i lejligheden, selvom vi befinder os i underetagen. Du tilgår lejligheden fra et fællesareal, hvorfra der også er adgang til et depot, som ejendommen er fælles om.
 
Boligen består af entre, stue, køkken, badeværelse og et værelse, og alle rum er velholdte medhvidevægge og flotte gulve. Badeværelset blev moderniseret i 2020; det er opført med en separat bruseniche og med sorte granit fliser med gulvvarme, der skaber en smuk kontrast til rummets hvide vægge. I køkkenet får du stilrene elementer med en god bordplade, og et sæt franske døre åbner indtil stuen, så der kan skabes en god forbindelse mellem rummene. Stuen er rummelig meden karnap, og her er en god og indbydende atmosfære med et pænt trægulv og mulighed for at indrette sig med både sofahjørne og spisestuemøbler.
 
I området finder du flere naturskønne områder, ligesom der er flere indkøbsmuligheder inden forcirka 500 meter af ejendommen. Der er ligeledes kort afstand til Munkensdam Gymnasium, mens det nærmeste fitnesscenter heller ikke ligger langt væk, desuden er man tæt på naturskønne områder.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
58.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
997,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.558,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
433,-
Pris i kr.
699.000,-
Afkast %
4,82 %
Kr./m²
11.847,-

Lokalet

Etage areal
59 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
709 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Fællesareal
Køkken

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere