SENEST SET
FAVORITTER

Stejlbjergalle 25, 6000 Kolding

Attraktiv investeringsejendom i Kolding

7.995.000,-
4,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90800001412

Investeringsejendom med 8 lejligheder i Kolding

Nu udbydes 8 lejligheder fordelt på 2 dobbelthuse med hver 4 lejligheder. Husene, der er opført i 1918 og som ligger ved siden af hinanden, er en del af et charmerende boligkvarter med i alt 44 ens dobbelthuse med hver 4 lejligheder. Husene ligger højt i den sydlige del af Kolding centrum med kun få min. gang til gågadenettet, indkøbsmuligheder mv.

Området er bygget i årene 1917-1919 som et kommunalt boligbyggeri for at afhjælpe bolignøden i Kolding, der var på det tidspunkt. Det har givet stedet en ensartet bygningsmasse, der udgør et i Danmark enestående kommunalt arbejderboligområde fra den tid. Området er siden blevet privatiseret, og en stor del af husene er blevet gennemgribende renoveret over de senere år. Husene er bevaringsværdige i kategori 3, så man fastholder et ensartet udtryk mht. farver, tag, døre og vinduer.

6 af de 8 lejligheder er blevet gennemgribende renoveret, og der er i nogle af lejlighederne desuden tillagt arealer i form af udnyttet tagetage og kælder. Der er i de 6 lejligheder nyere kvalitets køkkener og badeværelser. De sidste 2 lejligheder er ikke renoverede og udgør den ene side af et dobbelthus. Her ligger der et potentiale for ved lejerskifte at bringe lejlighederne op på kvalitetsmæssigt niveau med de øvrige lejligheder og dermed tilsvarende også huslejen.

Husene har forhaver mod vejen og gode baghaver med græsarealer til lejerne. Der er i området etableret attraktive fællesarealer og fællesanlæg med støtte fra kommunen.

Forslag til anvendelse

Boligbyggeri

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
570.648,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.209,-
Årlige driftsudgifter kr.
164.729,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
349,-
Pris i kr.
7.995.000,-
Afkast %
4,96 %
Kr./m²
16.939,-

Lokalet

Etage areal
472 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2108 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kælder
Køkken

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere