SENEST SET
FAVORITTER

Vonsild Stationsvej 1, 6000 Kolding

ATTRAKTIV INVESTERINGSEJENDOM MED 3 LEJEMÅL

1.395.000,-
8,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 42701 XX XX Se nummer
E-mail xx@ejendomsmaeglerbonde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: EMB179

 

På Vonsild Stationsvej 1 kan du nu erhverve nøglerne til denne attraktive investeringsejendom. Der er tale om en udlejningsejendom på hele 254 kvadratmeter ? og den centrale placering må siges at være prikken over i?et.

Villaen er opført i 1910, og den fordeler sig med tre veldisponerede lejemål, som henvender sig til en bred målgruppe. Boligerne er indrettet med en lys og indbydende stil og fordeler sig over gode og mulighedsrige planløsninger. Beboerne har gode parkeringsmuligheder lige foran ejendommen, og samtidig venter et hyggeligt, grønt udeareal, hvor beboerne kan slå sig ned under åben himmel og bare nyde tilværelsen.

I stueplanet ligger to af lejemålene, hvor det ene består af tre værelser, en fordelingsgang samt en lys og rummelige stue, mens det andet lejemål fordeler sig over en stue med nyere køkken, lyst badeværelse med brus og to værelser, hvoraf det ene værelse har udgang til haven.
På førstesalen ligger det sidste lejemål, der ligesom de forrige er klargjort til beboelse med bl.a. lyst og stilrent køkken-alrum samt to værelser, en brugbar hems, et badeværelse med brus samt en hyggelig terrasse vendt ind mod gårdhaven. Og som kronen på værket er der fælles bryggers med vaskemaskine samt fælles skur.

Vonsild er en by i rivende udvikling, og denne ejendom er placeret lige i hjertet af byen. Lige overfor ejendommen ligger den lokale SuperBrugsen, hvor indkøbene kan klares, og i det helt tætte nærområde ligger også pizzeria, frisør og byens fælleshus, hvor det gode fællesskab plejes. De lukkede stisystemer fører trygt beboerne rundt i byen, og fra ejendommen er der heller ikke andet end 900 meter til Vonsild Skole, Vonsild Fodboldklub og Børnehusene I Vonsild. Ja, det hele går op i en højere enhed. Som prikken over i?et er der kun 3,5 kilometer ind til midten af Kolding.

Det her er uden tvivl god investering for dig, som forventer et godt, solidt afkast.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
150.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
591,-
Årlige driftsudgifter kr.
34.609,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
136,-
Pris i kr.
1.395.000,-
Afkast %
8,20 %
Kr./m²
5.492,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
254 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
489 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK