SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 54, 6000 Kolding

Projektejendom i hjertet af Kolding

10.000.000,-
-1,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7631 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 108013I

Overtages tom for lejere - Mange renoveringsmuligheder

Jernbanegade 54 er en historisk ejendom beliggende i den absolutte midte af Kolding by. Nærmeste naboer er Kolding Banegård, Kolding Bibliotek, Hotel Saxildhus og Hotel Kolding. Endvidere er der 4 minutters gåafstand til henholdsvis Koldinghus, Kolding gågade, IBA Erhvervsakademi, Designskolen samt Kolding Havn. Beliggenheden kan på ingen tænkelige måder blive mere central i byen.

Ejendommen er en sjælden projektmulighed i Kolding C og overtages tom for lejere.

Bygningens stueplan og 1. sal er udlagt til erhverv, hvor 2. sal og 3. sal er udlagt til boliger. En køber vil i fremtiden også have mulighed for at konvertere 1. sal til boliger, således det alene er ejendommens stueplan der anvendes til erhverv, såsom butik, restaurant, kontor eller andet. Ejendommen er opdelt i 4 ejerlejligheder og indeholder i dag 8 registrerede lejemål.

Kolding Kommune har i forbindelse med bygningsfornyelse givet tilsagn om støtte til bl.a. renovering af ejendommens facade mod Jernbanegade på cirka kr. 160.000. Kolding Kommune er generelt opmærksomme på bygningsfornyelse af denne markante ejendom, og det er i den forbindelse muligt for en eventuel køber at komme i dialog med Kolding Kommune. Dialog herom kan aftales nærmere med Nordicals Trekantområdet.

Jernbanegade 54 er primært kendt som "Kronborg" og har en lang historie bag sig. Oprindeligt er ejendommen opført af De danske Våbenbrødre, under navnet Kronborg, og fungerede som forsamlingsbygning og restaurant. Senere har ejendommen været drevet som hotel under navne som henholdsvis Hotel Kronborg, Palæhotellet, Ny Missionshotel og slutteligt Grand Hotel.

Denne ejendom er en unik projektmulighed i Kolding midtby.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
133.347,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
94,-
Pris i kr.
10.000.000,-
Afkast %
-1,33 %
Kr./m²
7.018,-

Lokalet

Etage areal
1425 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
560 m²

Faciliteter

Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere