SENEST SET
FAVORITTER

Kløvervænget 26, 6100 Haderslev

Investeringsejendom - populært kontorfællesskab

3.500.000,-
8,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 210502

Eftertragtet iværksætterhus sælges til investor

Eftertragtet iværksætterhus sælges til investor.

Ejendommen er beliggende i Haderslevs sydlige bydel. Ejendommen grænser op til boligområde, ligesom det sydlige industriområde ligger indenfor kort afstand.

Ejendommen er opført i 1989 og består af to bygninger i gule mursten og med rødt teglstenstag, imellem de to bygninger er der opført bygning med fladt tagpaptag, som forbinder de to bygninger.

Indretningen er med indgang via parkeringsareal til vindfang med dobbeltdør, til receptionsområde med venteplads og stort mødelokale, herfra adgang til den øvrige del af ejendommen, hvor der til hver side er placeret kontorer i varierende størrelser samt toiletter. På 1. salen findes stort konferencerum, thekøkken, toiletter, kontorer og mødelokale. I kælderplan er der garager med porte samt mindre lagerrum.

Ejendommen har tidligere været anvendt som kontorejendom for vandforsyningen (Provas), Området grænser mod syd og vest op til boligkvarter og mod nord ligger et grønt engområde.

Til ejendommen tilhører et stort grundstykke på 7.234 m², som er delvis græs og asfalteret, der er bagved ejendommen indhegnet areal med adgang via port.

Sælger har erhvervet ejendommen tom for lejemål i 2011 og har med succes efterfølgende opført dette kontorfællesskab. En investor har mulighed for selv at bemande receptionen eller benytte andre lokaler i ejendommen, derudover er der mulighed for at indrette flere arealer som kan udlejes og derved opnå en højere årlig leje.

Lejer betaler leje pr. kvadratmeter kontor, derudover betaler de kr. 475 + moms pr. m² til fællesudgifter, herunder el, vand, varme, rengøring af fælles arealer, kopimaskine alarm, telefon, internet, skiltning, administration mv.

Der gøres opmærksom på, at ejendommen sælges for konkursbo. Ejendommen sælges derfor uden ansvar for mangler af enhver art, såvel retlige som faktiske, bortset fra adkomstmangel. Man skal som køber derfor erklære sig indforstået med ikke at kunne gøre misligholdelsesbeføjelser gældende overfor sælger i anledning af evt. mangler ved ejendommen, herunder retten til at hæve handlen, fordre afslag i prisen eller kræve erstatning, hverken nu eller senere.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
353.212,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
312,-
Årlige driftsudgifter kr.
63.420,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
56,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
8,30 %
Kr./m²
3.089,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1133 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7234 m²

Faciliteter

Vindfang
Lagerrum
Mødelokale
Parkeringsareal
Receptionsområde
Thekøkken
Toiletter
Port
+Mere

Teknik

Alarm
Internet
Kopimaskine

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK