SENEST SET
FAVORITTER

Klosteret 7, 6100 Haderslev

Udlejningsejendomme centralt i Haderslev

7.075.000,-
6,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7333 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 62001183

Charmerende ejendomme fra 1875 med fremtonet bindingsværk

Ejendommene er beliggende på Klosteret 7A-E i Haderslev, som er en del af Haderslev Kommune. Ejendommene har et grundareal på 1.314 m² og er beliggende på matrikelnummeret: 148 og 4614 Haderslev, der befinder sig i byzone.

Klosteret 7A-E er opført i 1875 og er senest ombygget i 1992. Ejendommene består af to bygninger, som udgør et samlet bebygget areal på 371 m². Det samlede etageareal for ejendommene er på 685 m². Herudover er der et kælderareal på 50 m².

Bygningerne fremstår lettere moderne, og har rummelige terrasser og altaner med udsigt ud over grønt areal. Gulvet er belagt med gulvtæppe og trægulv, og der er igennem bygningerne hvide vægge. På øverste etage er bygningernes originale bindingsværk fremtonet med brune bjælker, der fungerer som et charmerende element i dagligstuen og etagens øvrige rum, der alle går til kip.

Den gamle klosterkirkegård ligger 100 meter fra ejendommen, hvorfra man kan opleve de fantastiske omgivelser rundt om Haderslev Dampark, der er et af byens mange seværdigheder. I gåafstand fra ejendommen er der således adskillige butikker, caféer og restauranter på Apotekergade og de omkringliggende gågader på Torvet.

Går man derimod mod øst, kan man nå Haderslev Havn på under 10 minutter. Havnen favner både en lystbådehavn og dagligvareindkøb.

Der er gode muligheder for at benytte offentlig transport fra ejendommen, hvor busstationen på Torvet ligger under 1 minut i gåafstand fra ejendommen.

Kommer man i bil til og fra ejendommen, er der nem adgang til Sønderjyske Motorvej via Ribe Landevej, som er beliggende blot få hundrede meter fra ejendommen. På kun 9 minutter er det derfor muligt at koble sig på E45, der går både i sydgående og nordgående retning.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
540.540,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
789,-
Årlige driftsudgifter kr.
116.070,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
169,-
Pris i kr.
7.075.000,-
Afkast %
6,07 %
Kr./m²
10.328,-

Lokalet

Etage areal
685 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
838 m²

Faciliteter

Altan
Bjælker
Gulvtæppe

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere