SENEST SET
FAVORITTER

Sønderbro 14A, 6100 Haderslev

Attraktiv projektgrund med udsigt over Haderslev Dam

4.000.000,-
6,14 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 212973

Boligudlejningssejendom med gode værkstedslokaler og projektgrund til køber

Ejendommen indeholder 4 gode lejligheder samt et større erhvervslokale som p.t bruges af ejer som værksted. Den bagerste del af grunden hvortil der er adgang med bil udgør et ubebygget areal der har udsigt over dele af Haderslev Dam. Ejendommen ligger meget centralt med kun 4-500 meter til centrum (gågade).

Bygningsbeskrivelse:
Hovedbebyggelsen ud til Sønderbro er opført i år 1900 og indeholder 3 lejligheder idet tagetagen også er udnyttet til beboelse. Hertil kommer endnu en lejlighed på 1.sal i sidebygningen der har sin egen indgang.

Fra gaden er der en portåbning til et bagvedliggende gårdrum med fuldt asfalteret belægning. I gårdrummet er der adgang til boligerne, vaskeri, garage samt det bagvedliggende værksted ligesom gårdrummet også bruges til affaldsbeholdere samt henstilling af cykler og evt. parkering.

Bygningerne er opført i mursten og fremstår med henholdsvis pudsede og vandskurede facader der er malet.

Ejendommen har nyere teglstenstag og kviste i taget som er helt beklædt med zink. Klimaskærmen på disse bygninger fremstår meget velholdt.

Lejlighederne:
Boliglejemålene fremstår i en meget god udlejningsmæssig stand. Opholdsrum og værelser har pæne lyse trægulve, ligesom køkkener og badeværelser er i en god kvalitet. Særligt at bemærke er lejligheden i tagetagen hvor loftet i stue og køkken er ført til kip og herudover er der adgang til lille terrasse.

Værksted/kontor:
Den bagerste del af ejendommen er et stort og regulært værkstedslokale. Hallen har fast betongulv og bygget med fladt tag med en loftshøjde på knap 3 meter. Til værkstedet hører et pænt indrettet kontor, med adgang til toilet. Den bedste adgang til værkstedet er fra ejendommens bagside, hvor der er adgang fra Sdr. Otting gade. Her kan både varebiler og lastbiler få adgang og foran porten i gavlen er der en god vendeplads. Hallen er perfekt til den større ejendomsinvestor som ofte mangler plads til materialer og værktøj til brug for bygningsrenoveringer. Alternativt kan værkstedet udlejes til f.eks. tømmer/snedker eller andre håndværkerbrancher ect.

Grundareal med udsigt:
Bag værkstedet er et udenomsareal som i dag hører til værkstedet. Arealet ligger højt og der er udsigt nordvest over Haderslev dam og er meget velegnet til f.eks. boligbebyggelse. Hvis værkstedsbygningen fjernes, kan byggeomfanget øges betragteligt. Grundarealet kan evt. stykkes fra ejendommen og sælges som projektgrund eller parcelhusgrund.

Forslag til anvendelse

Boligbebyggelse

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
361.481,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
384,-
Årlige driftsudgifter kr.
117.269,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
125,-
Pris i kr.
4.000.000,-
Afkast %
6,14 %
Kr./m²
4.251,-

Lokalet

Etage areal
941 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1585 m²

Faciliteter

Betongulv
Garage
Toilet
Gårdrum
Kviste
Opholdsrum
Parkering
Terrasse
Trægulve
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere