SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 16, 6100 Haderslev

Ejendom på gågaden i Haderslev

5.900.000,-
9,73 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214792

Attraktiv investeringsejendom

Storegade 16 er en attraktiv investeringsejendom beliggende på gågaden i Haderslev. Ejendommen, der er fuldt udlejet, er en god investeringscase beliggende centralt på Haderslev Gågade med en erhvervslejer som har været lejer siden 1998 og i øvrigt har en god forretning.

Ejendommen består af et erhvervslejemål i stueplan samt to boliger på henholdsvis 111 m² og 112 m². Erhvervslejemålet er udlejet til Flying Tiger og Copenhagen (TIGER) som er en god pålidelig og langvarig lejer.

Boligerne på henholdsvis 111 m² og 112 m² er begge udlejet, begge lejligheder fremstår i meget flot stand, rigtig godt udnyttet og med skønne opholdsrum ud mod gågaden, hvor der fra facadevinduerne kommer et fantastisk lys ind. Lejligheden på 2. sal er med hems og synlige bjælker.

Bagved ejendommen er der parkeringsareal, som er på ejendommens egen matrikel, dette er et stort aktiv for ejendommen, der er umiddelbart plads til 5-7 biler på grunden, en kommende ejer kan overveje at udleje disse og opnå en endnu bedre forrentning på ejendommen.

Grundarealet er på i alt 579 m², hvoraf ejendommens bebyggede areal er 284 m², grundens øvrige areal udgør flisebelagt passage fra gågaden til parkeringspladsen, derudover er der kun den grusbelagte parkeringsplads. Der er således ingen grønne arealer eller øvrige arealer som der skal renholdes.

Her udbydes en velbeliggende og god investeringsejendom, til en allerede god forrentning og hvor der er muligheder for at udleje parkeringspladser i gården og dermed opnå en endnu bedre forrentning. Derudover bør bemærkes at de 3 lejemål i ejendommen, alle er udlejet i fornuftige og absolut ikke for høje niveauer.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
655.079,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.382,-
Årlige driftsudgifter kr.
93.261,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
5.900.000,-
Afkast %
9,73 %
Kr./m²
12.447,-

Lokalet

Etage areal
474 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
579 m²

Faciliteter

Bjælker
Opholdsrum
Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere