SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 40, 6100 Haderslev

Ved gågaden i Haderslev

2.900.000,-
7,75 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 214802

Fuldt udlejet investeringsejendom

Storegade 40 er en attraktiv investeringsejendom beliggende ved gågaden i Haderslev. Denne fuldt udlejede ejendom repræsenterer en lovende investeringsmulighed, med forskellige indkomststrømme og en attraktiv beliggenhed
Erhvervslejemålet i stueplan, er udlejet til en meget velfungerende pizza restaurant. Det er Victoria Pizzeria der er lejer i erhvervslejemålet, de har ved indflytning i foråret 2020 investeret et stort beløb i lejemålets indretning, som virkelig fremstår meget flot
og indbydende.

Udover det flotte erhvervslejemål i stueplan, rummer ejendommen tre boliger på henholdsvis 96 m², 92 m² og 120 m². Disse boliger er alle udlejet og specielt en af lejligheder skal fremhæves, for det utrolig flotte loft der er i køkken/alrum. Alle 3 lejligheder fremstår i god udlejningsmæssig stand og godt indrettet.

Ejendommen er i god stand, hvilket gør det muligt at minimere vedligeholdelsesomkostningerne og sikre en problemfri drift. Denne faktor er vigtig for at tiltrække og fastholde kvalitetsbevidste lejere, der værdsætter et velplejet miljø.
Desuden har ejendommen en mindre lagerbygning i gården. Denne bygning har facade langs Lille Slagergade. Bygningen er af ældre dato og kan med fordel overvejes fjernet, og eventuelt indrettes til parkeringspladser, som kan udlejes og bidrage med en endnu højere indtægt.

Med sin beliggenhed ved gågaden nyder ejendommen godt af en central placering tæt på butikker, restauranter og andre faciliteter. Dette tiltrækker lejere, der ønsker at være tæt på byens pulserende liv og bekvemmeligheder.

Grundarealet er på i alt 473 m², som foruden bygninger udgør gårdrum, der med fordel sammen med den ældre lagerbygning kan nytænkes. Eventuelt kan indrettes gårdmiljø for lejerne såvel de private, men også erhvervslejeren vurderes at have gavn af, at have udendørs siddepladser. Gården og lagerbygningen rummer muligheder, som uden tvivl kan medføre øget lejeindtægter.

Samlet set præsenterer Storegade 40 i Haderslev sig som en attraktiv investeringsmulighed. Den fuldt udlejede status, med erhvervslejemål og boliger, kombineret med en god stand og beliggenhed ved gågaden, gør denne ejendom til en lovende investering med potentiale for stabile indtægter og værdiforøgelse.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
313.969,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
426,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.552,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
128,-
Pris i kr.
2.900.000,-
Afkast %
7,75 %
Kr./m²
3.935,-

Lokalet

Etage areal
737 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
473 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
Parkeringsplads
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere