SENEST SET
FAVORITTER

Bygnaf 14, 6100 Haderslev

Projektejendom i udviklingsområde

15.750.000,-
3,62 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 213473

Stort grundareal med mange muligheder for projektudvikling

På stort grundstykke ved Jomfrusti-projektet og i område under markant udvikling, er denne meget attraktive projektejendom beliggende.

Ejendommen udgør to adresser, henholdsvis Nordhavnsvej 3 og Bygnaf 14 og er beliggende på et samlet grundareal på 7.964 m² fordelt på 3 matrikler og en lokalplan med bred anvendelsesbestemmelse.

Lokalplan nr. 10.64-3 er gældende for området, lokalplanens § 3 stk. 1 oplyser omkring anvendelse for delområde 1: Delområde l må anvendes til erhverv i form af dagligvarebutikker, udvalgsvarebutikker, serviceerhverv, lager og administration samt mindre benzinsalg og tekniske anlæg. Den enkelte butiks bruttoetageareal må ikke overstige 1000 m2. Dagligvarebutikker kan dog opføres med 1200 m2 bruttoetageareal. Bebyggelsesprocenten for hver ejendom må ikke overstige 50.

Den samlede ejendom har to adresser, henholdsvis Bygnaf 14 og Nordhavnsvej 3.

Bygnaf 14 udgør en ejendom i 3 etager samt lille tagetage, hvorfra der er det fineste kig havnefronten. Ejendommens stueetage er udlejet til Haderslev Kommune som har sprogcenter i lejemålet, hvilket de har haft der siden 2007. I ejendommen er der elevator og en meget flot opgang til de øvrige etager, som alle er ledige og fri til købers disposition. Imellem kontoretagerne mod nordvest er der disponible rum/lager, som historisk har været anvendt til ostelager.

Nordhavnsvej 3 udgør en ejendom i et plan med tilhørende stor kælder, med tilkørsel via rampenedgang. Denne bygning har været anvendt til bilforhandler med tilhørende værksted, showroom og kontor. Ejendommen har en meget markant og hævet synlig facade mod Nordhavnsvej.

Der er udlejet cirka 27% af det samlede areal (over terræn) og dette areal indbringer 670.277 + moms i årlig leje, dertil kommer andel af fællesudgifter, som afregnes efter fordelingsnøgle.

Alle udenomsarealer er asfalteret og med masser af parkeringspladser.

En meget attraktiv projektejendom, med stort udviklingspotentiale i et område som siden 2022 har været i en meget positiv udvikling, i form af kommunens eget projekt på jomfrustien, private investorer som bygger boksbutikker til henholdsvis POWER, Elgiganten, Harald Nyborg, JYSK, T.Hansen mfl. langs Nordhavnsvej og et stort boligprojekt på havnen.

Forslag til anvendelse

Bilforhandler

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
755.873,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
126,-
Årlige driftsudgifter kr.
199.698,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
33,-
Pris i kr.
15.750.000,-
Afkast %
3,62 %
Kr./m²
2.618,-

Lokalet

Etage areal
6015 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7964 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere