SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 30, 6100 Haderslev

Markant bygning i Haderslev centrum

15.000.000,-
-1,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 212853I

Ejendommen er fri til købers disposition

Ejendommen ligger midt i centrum af Haderslev på hjørnet af Nørregade og Jomfrustien. I mange år har ejendommen været Nordea's Sønderjyske hovedafdeling for erhverv, landbrug og privatkunder, men reorganiseringer har betydet at Nordea har flyttet sit domicil i Haderslev og ejendommen er derfor fri til købers disposition.

Ejendommen er en af Haderslevs midtbys meget markante historiske bygninger og fremstår som en meget solid og velholdt ejendom. Byggestilen er herskabelig hvilket tydeligt ses ved hovedindgangen og den flotte trappehall som giver adgang til både stueplan og etagerne ovenover. Fra Jomfrustien er der portgennemgang til et mindre gårdrum og herfra er der også adgang til et andet trapperum med adgang til alle etager. Der er ikke elevator i ejendommen.

Stueplan er meget højloftet og har flotte buede vinduesåbninger. Der er adgang til bankboks der ligger i kælderen. Den centrale beliggenhed er god til butik, kontor, kundecenter for offentlig service og liberale erhverv. Butikslokalet på den anden side af gaden er udlejet til Normal-kæden og afstand til gågaden er kun 150 meter, hvilket også bidrager til den gode kundestrøm i området.

1. sal er indrettet med kontorarbejdspladser og enkelte møderum. 2. salen består af flere rum i varierende størrelser indrettet til kontor og mødelokaler. Hertil kommer med central placering på etagen et stort
frokostrum med køkken samt toilet og garderobe. 3. sal er indrettet med et stort mødelokale samt nogle mindre mødelokaler, og på etagen findes ligeledes toiletforhold.

Med den nuværende indretning er ejendommen ideel til kontorbrug, men de mange arealer kan også anvendes til beslægtede formål f.eks. sundhedsklinik / tandlæge. Nogle af etagerne kan også ændres til boligformål, idet der kan indrettes flotte herskabelige lejligheder.

Overordnet set er her tale om en sjælden udbudt ejendom og køber får en ejendom af høj kvalitet.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
198.771,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
87,-
Pris i kr.
15.000.000,-
Afkast %
-1,32 %
Kr./m²
6.599,-

Lokalet

Etage areal
2273 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
764 m²

Faciliteter

Garderobe
Toilet
Gårdrum
Mødelokale
Køkken
Kontor

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere