SENEST SET
FAVORITTER

Bispegade 3, 6100 Haderslev

Erhvervslejemålet med Inspiration er uopsigeligt til 2023

11.500.000,-
7,07 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 209853

Ingen eller meget lav risikoleje - lejeindtægt sikret ved moderselskabskaution

En af gågadens meget markante ejendomme er nu udbudt til salg. Forhusets historie går tilbage til 1767, men den nuværende facade med det særlige brede tårnfag i to etager og de smukke udsmykninger i facaden stammer fra 1901.
Ejendommen er i stueplan indrettet som stor og flot detailbutik udlejet til Imerco A/S der i dag ejes af Niels Thorborg (L´Easy). Til erhvervslejemålet hører endvidere lagerlokaler placeret i bagbutikkens underetage, der som følge af terrænforskel på ejendommens bagside er hævet over gadeplan. Butikken har tillige lager i bagbygningens 1.sal og 2.sal. Lejeindtægten er sikret ved moderselskabskaution.
Bagbygningen er et gammelt pakhus og udlejer har en skriftlig aftale med erhvervslejer om at bagbygningens 1. og 2.sal skal udgå af lejemålet, hvis udlejer anviser lejer andre lagerlokaler i ejendommen. (Der kan anvises lagerplads i et mindre pakhus i gården). Der er således på sigt mulighed for at etablere 2 nye liebhaverboliger (evt. ejerlejligheder) i pakhuset med udsyn over Haderslev Dam og Park.
Udover erhvervslejemålet har ejendommen tillige 3 rigtig pæne boliglejemål. I forhuset mod gågaden er der indrettet 2 boliglejemål på 1. sal med adgang til trapperum fra gågaden. Her er tale om attraktive lejemål på henholdsvis 120 m2 og 80 m2 i en god og velholdt stand med nyere vinduer, flotte gamle trægulve samt gode og velholdte køkkener og badeværelser. Den store lejlighed har endvidere sydvestvendt terrasse med smukt udsyn over de gamle hustage i kvarteret.
Med adgang fra gården er der via udvendig trappe til 1.sal, adgang til en nyetableret arkitekttegnet lejlighed på 100 m2. Lejligheden blev etableret i 2006 og er udført i meget høj kvalitet. Særligt skal fremhæves lejlighedens stue med store panoramavinduer med udgang til sydvest vendt tagterrasse og uhindret udsigt over Haderslev Dam. Ligeledes bør fremhæves at loft i stuen er ført til kip, flotte lyse nye gulvplanker, brændeovn, flisebadeværelse, samt lækkert køkken i forbindelse med stuen. Lejligheden har meget høj kvalitet.

2. sal i hovedejendommen har et uudnyttet tagrum hvor der evt. kan indrettes en eller to unikke taglejligheder med synlige bjælker og evt. loft til kip.

Ejendommen er velholdt og i god stand.

Forslag til anvendelse

Detailbutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
981.021,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
566,-
Årlige driftsudgifter kr.
168.843,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
97,-
Pris i kr.
11.500.000,-
Afkast %
7,07 %
Kr./m²
6.632,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1734 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1008 m²

Faciliteter

Bjælker
Brændeovn
Terrasse
Trægulve
Køkken
Lager
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK