SENEST SET
FAVORITTER

Strevelinsvej 34, 7000 Fredericia

Investeringsejendom i Fredericia

53.716.267,-
5,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7583 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 71000344

Sjældent udbudt investeringsejendom i Fredericia

Sjældent udbudt investeringsejendom til salg i Fredericia.

Ejendommen er beliggende tæt ved Lillebælt og med stor eksponering ud mod motorvej E20, som daglig passeres af over 63.600 køretøjer.

Ejendommen er opført i 2011 og har et samlet etageareal på 2.597 m². Ejendommen er opført i 3 etager og har facader af glas. Taget er beklædt med tagpap. I forbindelse med ejendommen er der etableret parkeringsarealer til eksklusiv brug for lejer. Ejendommen er opført i udsøgte og eksklusive materialer, belysningen er ganske speciel veldesignet til ejendommen. Kølekapaciteten er dimensioneret efter at der skal kunne holdes en temperatur på 18 grader.

Via flot anlagt indkørsel, med belysning indbygget i granitafskærmning, entreres den overdådige reception gennem karrusel. Herfra er der på samme plan adgang til kantine med produktionskøkken, relax område med barområde og lounge, billiard rum, 2 bowlingbaner, fitnesslokale med tilhørende baderum samt adgang til kælderen og teknik/serverrum.

Fra receptionsområdet fører imponerende bred trappe til 1. og 2. sal, etagerne kan ligeledes nås med intern elevator. Begge disse etager er indrettet med enkeltmands-kontorer, storrumskontorer samt mødelokaler med gode lysindfald. På 2. sal er der endvidere adgang til flot anlagt tagterrasse.

Ejendommen er opført som domicillejemål for selskabet Monjasa A/S, der driver internationalt orienteret virksomhed med distribution af brændstof og olie. Ejendommen er fuldt udlejet på en længerevarende lejekontrakt med uopsigelighed for lejeren indtil 31.12.2024.

Idet der er tale om salg af selskabet, der er ejer af ejendommen, henvises til den på side 6 viste opstilling, som viser hvorledes salgssummen er sammensat, samt prisen for aktierne. Såfremt man ikke ønsker at overtage selskabet, kan ejendommen også købes direkte.

Der er muligheder for at tilkøbe lignende ejendomme i området, såfremt man ønsker en større portefølje.

En ejendom der skal opleves.

For yderlig information samt beregninger af den udbudte salgspris for selskabet bedes I kontakte EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Forslag til anvendelse

Domicillejemål
Kontorer
Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.730.479,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.051,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
23,-
Pris i kr.
53.716.267,-
Afkast %
5,25 %
Kr./m²
20.684,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2597 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5100 m²

Faciliteter

Baderum
Fitnesslokale
Kantine
Lounge
Parkeringsareal
Reception
Storrumskontor
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Kontor / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere