SENEST SET
FAVORITTER

Danmarksgade 21, 7000 Fredericia

498 m² investeringsejendom detail/bolig

4.650.000,-
6,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301800

Velbeliggende ejendom med mange muligheder

Ejendommen fremstår i dag med en facade hvor der er påført en skal af kalksandsten. Beliggenheden er optimal for en butik, her lige på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade kan folk der kommer på gågaden lige skråne over, så er de der. Der er mulighed for at køre lige til døren, her kan man parkere meget tæt på butikken. Ejendommen er et af de gamle ikoner i byen, har har tidligere været legetøjsforretning, der har været brillebutik, lige nu er der genbrugsbutik for børnetøj. Ikke kun er ejendommen interessant for den nuværende bygning, men placeringen af ejendommen er så god, at den giver mulighed for at bygge nyt. Med kik ned til byen, ned til det nye område ved Fredericia Havn. Man kan se Lillebælt og man kan se Strib Fyr. Man har udnyttet placeringen hvor Prinsessegade snævrer ind, så man fra denne ejendom faktisk ligger i det midterste af Prinsessegade, så hjørnevinduer med altan, så er der kik til havn og vand.
Indtil man kommer så langt med denne mulighed, skal det naturligvis fremhæves at ejendommen er beliggende lige på kanten til byens centrum - 30 meter til gågaden, 100 meter til bybus, 50 meter til alle typer butik, og 200 meter til Fredericia Vold, hvor man roligt kan sige at der er store udfoldelses muligheder. Ja så var vi nærved at glemme 1000 meter til en af Danmarks bedste badestrande, og hold så vejret der er privat parkering i gården, her midt i byens center, så er den mulighed til stede.
Butikken i stueplan lever på helt almindelige vilkår.
1.salen kan være en stor bolig. Ved køb indrettes køkken og badeværelser efter aftale med køber. Sælger sørger for at det nuværende køkken udskiftes til moderne velfungerende elementer og hvidevarer. På den måde sikres at både sælger og køber finder mulighed for at få det optimale.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
344.625,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
692,-
Årlige driftsudgifter kr.
70.537,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
142,-
Pris i kr.
4.650.000,-
Afkast %
6,08 %
Kr./m²
9.337,-

Lokalet

Etage areal
498 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
408 m²

Faciliteter

Altan
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere