SENEST SET
FAVORITTER

Bjergegade 8A, 7000 Fredericia

Investering 4 lejligheder ialt 244 m²

2.795.000,-
4,89 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301767

Et skønt byhus ligger og venter på nye ejere.

Et skønt byhus ligger og venter på nye ejere.

Bjergegade fører direkte fra Lillebælt i syd til det centrale punkt på Fredericia Vold, hvor der er oprettet legeplads for alle byens borgere, mellem 4 og 8 år. En af de gamle lige gader som Fredericia centrum er bygget op omkring. Gaden er en af de smalle gader, så den anvendes ikke til gennemkørsel, og man vil derfor opleve at der er meget stille i området. Der er mindre end 50 meter til Fredericia Vold, hvor man får stillet næsten 10 kilometer stisystem til rådighed, så der vil altid være mulighed for enten en god gåtur, løbetur eller måske cykeltur. Volden fører rundt fra Øster strand i øst, hvor der er masser af bademuligheder rundt om hele byen til brandstationen. På turen passerer man alle vigtige punkter i Fredericias historie, Landsoldaten, Prinsensport, Bylovs mindemærke og meget mere. Et meget attraktivt område for byens borgere. Området giver luft og lys til byen. Stiller man sig ud på vejen og ser mod havnen kan man se vandet.

Huset er et dejligt længehus, som fremstår med pudsede facader. Inddelingen af ejendommens lejemål er lidt usædvanligt idet der er tre mindre lejligheder, og en meget stor lejlighed. Et væsentligt areal i den store lejlighed er arealerne på 1.sal, som den store lejlighed råder over.
Generelt fremstår ejendommen i en almindelig god kvalitet. Alle lejemål har eget badeværelse og eget køkken. Der er god højde i alle lejligheder, så man har en fin rumoplevelse. Alle vinduer, der er i huset, er som de oprindelige Dannebro vinduer. Taget der er på ejendommen fremstår som beton tagsten. De ligger rigtigt pænt selv med den oplyste alder på ca. 25 år.

Der er til ejendommen et større baghus, som er under renovering. I baghuset er der gode muligheder for, at de enkelte lejere kan få deres eget rum. Gårdmiljøet ved ejendommen er enestående. Haven vender rigtigt for solen, og der er god plads til at nyde aftensolen, Der er fine forhold til at sidde og nyde solen, lige til den går ned bag Volden.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
193.456,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
793,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.249,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
280,-
Pris i kr.
2.795.000,-
Afkast %
4,89 %
Kr./m²
11.455,-

Lokalet

Etage areal
244 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
404 m²

Faciliteter

Badeværelse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere