SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvej 16, 7000 Fredericia

VELPLACERET OG UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM

2.564.000,-
8,72 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2943 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: FRB0010

Investoren – der er på udkig efter den ideelle boligudlejningsejendom, hvor man opnår et flot og attraktivt afkast – skal uden

VELPLACERET OG DELVIS  UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM Investoren – der er på udkig efter den ideelle boligudlejningsejendom, hvor man opnår et flot og attraktivt afkast – skal uden tvivl vende blikket mod Østerbyvej 16.
 
Her udbyder vi nemlig nu en rummelig villaejendom, som huser tre veldisponerede og attraktive boliger. Ejendommen er opført helt tilbage i 1888, men det ses tydeligt, at den løbende er moderniseret og fremstår derfor velholdt. Samlet set venter et boligareal på 346 kvadratmeter, og de fordeler sig over tre enheder. Der er en lejlighed klar til køber.
 
Udover boligerne er der en hal på 208 kvm som ligeledes er klar til udlejning eller til eget brug for ny ejer.

Til den ene lejlighed indgår en mindre garage samt have – men ejendommen ligger på en solrig matrikel, der tæller mere end 2.000 kvadratmeter, og den er både anlagt med grønne vidder og intime hyggekroge såvel som en parkeringsplads til beboerne. Som vi allerede har nævnt, overtager du ejendommen  udlejet, og der er altså allerede styr på de praktiske foranstaltninger, hvilket gør det nemt og bekvemt for dig som investor.
 
Beliggenheden er virkelig skøn, for her får beboerne en hverdag tæt på både byliv og omgivet af natur. Ejendommen ligger i en lille, hyggelig landsby, og herfra er der kun få hundrede meter til Vejle Fjord, som byder på dejlig, afstressende natur. Derudover er det et kæmpe plus, at der fra adressen blot er 6,5 kilometer ind til midten af Fredericia, ligesom beliggenheden i trekantsområdet sikrer pendlervenlig afstand til flere større byer. Det her er med andre ord den perfekte investeringsejendom – vil du med på en fremvisning?

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
321.688,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.476,-
Årlige driftsudgifter kr.
98.125,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
450,-
Pris i kr.
2.564.000,-
Afkast %
8,72 %
Kr./m²
11.761,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
218 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2618 m²

Faciliteter

Garage
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere