SENEST SET
FAVORITTER

Østerbyvej 16, 7000 Fredericia

346m² blandet bolig erhvervsejendom

2.200.000,-
7,93 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301695

Investeringsejendom med både bolig og erhverv

Ejendommen er beliggende i Østerby, ganske tæt på Trelde, Bøgeskov og Egeskov, en for området meget attraktiv placering, Ejendommen er oprindelig opført som mejeri, det er dog formentlig ophørt i midt af tresserne, hvorefter ejendommen er transformeret til bolig i den oprindelige bygningsmasse og erhverv i en fritliggende værkstedsbygning. Ejendommen har fire lejemål fordelt med 3 boliglejemål og et erhvervslejemål. Boligerne fremstår i en rimelig god kvalitet og har pæne størrelser fra 80 til 179 m2.Ombygningen af ejendommen har medført, at der på 1.sal er en meget stor lejlighed på næsten 180 m2. Lejligheden er opbygget , så der er forskellige primæraktiviteter placeret rundt i lejligheden. Et kæmpe køkken danner rammen for alle spiseaktiviteter , der er samtidig husets gode udsigt, hvor man kan se vandet ved i Vejle Fjord. Det store rum har lys og luft til selv meget store selskaber. Der er en fin 'udestue', som fremstår med transparent facade, som giver godt lyst sted at være, også i vinderen. lejlighederne i stueplan er godt indrettet og udnytter det fulde areal. Alle lejlighederne er pænt holdt og der er , som vi ser det, ikke behov for straks renovering.
Værkstedet som ligger for sig selv, er opbygget med en konstruktion af stålspær. Vægge er beklædt med stålplader, tag er eternit. Der er fjernvarme lagt ind i bygningen, ligesom der er eget toilet og velfærdsområde. Pladsen ved og omkring ejendommen er delvis udlagt som parkering med stabilgrus, primært omkring værkstedsbygning. En del at haven er udlagt til køkkenhave, og resten fremstår som prydhave. Uanset om det er rum luft eller lys, så er der masser af muligheder, et godt sted at bo og leve.

Ejendommen er beliggende i Østerby, ganske tæt på Trelde, Bøgeskov, og Egeskov., en meget attraktiv placering , tæt på den uspolerede natur på Trelde Næs, hvor man kan gå rundt i skoven, og få oplevelsen af vildtvoksende træer, levende beplantning , der vedligeholdes af naturen. Ganske tæt på ejendommen er der adgang til offentlig strand, også der, er der af natur og naturlige forhold,, det hele i en god helhed, som giver masser af muligheder for sanseoplevelser, mulighed for at nyde naturen på dens præmisser.. Der er dog samtidig en af landets bedste campingpladser med vandland og andre sjove muligheder indenfor kort afstand. I Bøgeskov er der daginstitution og skole. I Egeskov er der indkøbsmulighede, tank og forskellige servicefaciliteter.: Hele området fremstår i god balance.

Forslag til anvendelse

Campingplads

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
265.688,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
768,-
Årlige driftsudgifter kr.
94.565,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
273,-
Pris i kr.
2.200.000,-
Afkast %
7,93 %
Kr./m²
6.358,-

Lokalet

Etage areal
346 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2618 m²

Faciliteter

Toilet
Parkering
Køkken

Teknik

Fjernvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere