SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 24 -26, 7000 Fredericia

1.117 m² blandet ejendom - Investering

2.975.000,-
6,77 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 60301620

Ejendommen er den tidligere mølle i Taulov og er placeret tæt ved jernbanen.

Ejendommen er den tidligere mølle i Taulov. Ejendommen er placeret tæt ved jernbanen, her får du mere end 1.100 m² ejendom. Der er fine muligheder for at komme til og fra ejendommen.
Ejendommen fremstår i dag med en række gode muligheder, for at udnytte den enten, som brugerejendom, eller som investering. Til ejendommen hører 2 gode boliger, hvoraf den ene er udlejet. Derudover er der den ene tidligere møllerbolig på næsten 200 m², fremstår i dag, som ikke udlejet bolig. Her kommer køber til at bestemme om den skal lejes ud eller det skal være egen bolig. Huset er i to plan og har i stueplan opholdsrum, køkken og badeværelse. Første sal er der fire værelser, hvoraf der fra to er udgang til en mulig tagterrasse. Udover denne bolig er der indrettet en lejlighed i et af sidehusene. Lejligheden er på ca. 100 m². Ved siden af boligerne er der lagerbygningerne, som i dag fremstår fuldt udlejet. Rundbuehallen er udlejet til en klublignende forening af bilelskere. Rundbuehallen fremstår fuldt isoleret, Den store møllehal er uisoleret . Der er i hallen en frihøjde på næsten 8 meter. Hallen har en kerne opført i træ. Denne kerne er isoleret og udgør det for et klublokale. Den sidste bygning der er på ejendommen, er det smukke tidligere transformer tårn, som ved en byttehandel er kommet med. Her kan der indrettes alt muligt spændende lige fra vinkælder til galleri.
Resten af hallen er udlejet som en uisoleret hal til opbevaring af maskiner. Alle lejerne har haft deres lejemål i mere end 5 år, så det er ikke et sted, hvor der er det store gennemtræk af lejere.
Ønsker køber alene, at indkøbe til investering i ejendomme, er sælger indstillet på at kunne fremme grundlaget for overtagelse og finansiering. En ejendom som har en lang række af potentialer både for dem der gerne vil bo lige ved produktionen, eller for dem der gerne vil have en super god ejendom som investering.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
277.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
249,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.908,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
70,-
Pris i kr.
2.975.000,-
Afkast %
6,77 %
Kr./m²
2.663,-

Lokalet

Etage areal
1117 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4690 m²

Faciliteter

Badeværelse
Opholdsrum
Vinkælder
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere