SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 21, 6740 Bramming

God, stabil udlejningsejendom i Bramming

2.995.000,-
9,00 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001604

Veldrevet udlejningsejendom i centrum af Bramming, med Sportmaster i gadeplan (siden 1994) og en stor beboelseslejlighed foroven

Veldrevet ejendom centralt i Bramming, med Sportmaster i gadeplan (siden 1994) og en stor bolig foroven.

Med en god, synlig beliggenhed i centrum af Bramming, sælges nu denne stabile investeringsejendom, der består af blandet bolig og erhverv.

Den ældste del af ejendommen, som er bebyggelsen mod Storegade, er oprindelig opført i 1910 og væsentlig om-/tilbygget i 1977. Denne bygning er i 2 etager og med en udnyttet tagetage, opført i røde mursten, med delvist pudset/malet facade i stueplan samt sadeltagskonstruktion belagt med bølgeeternitplader.

I 1965, og med yderligere tilbygning i 1978, blev opført den bagvedliggende bygning, som i sig selv udgør 467 m² i grundplan og desuden rummer en fuld kælder på 467 m². Denne bygning er i dag sammenbygget med forhuset – hvormed Sportmaster i dag råder over 522 m² butik i stueplan og 467 m² lager i kælderen.

Stueetagen er indrettet som én stor butik med prøverum og personalefaciliteter i bunden af butikken. I den bagerste del er der en indvendig trappe til den store og meget anvendelige kælder, der benyttes til lager og til værksted for tøjtryk o.l.

Sportmaster har været lejer i ejendommen siden 1994 og har netop forlænget sin uopsigelighed med 3 år, ligesom opsigelsesvarslet er forlænget til 12 måneder. Samtidig er huslejen gjort omsætningsbestemt med en minimumsleje på årligt kr. 275.000 ex moms, der svarer til en meget attraktiv husleje på gennemsnitligt kun 278 kr/m2 (989 m2).

På 1. sal ligger beboelseslejligheden, der Ifølge BBR-meddelelsen udgør 135 m², men som reelt rummer ca. 180 m² idet tagetagen er udnyttet og inddraget.

Boligen fremstår pæn og velholdt overalt, med nyere køkken og badeværelse, og rummer på 1. sal desuden 2 gode soveværelser og 2 store stuer. Fra spisestuen er der adgang til en udestue, ligesom boligen også har en stor sydvendt tagterrasse med plads til havemøbler og grill. I trappeopgangen er der videre forbindelse til tagetagen, der er udnyttet med et opholdsrum med skabsplads og 2 værelser.

Ejendommen er separatkloakeret og tilsluttet fjernvarme.

Alt i alt en veldrevet og stabil investeringsejendom med god beliggenhed i Bramming – og med et højt, sikkert afkast.

Beliggenheden:
Ejendommen er synligt beliggende i Storegade – i den ende af gaden, hvor butikker ligger side om side, som en del af byens handelsmiljø. Ved siden af ejendommen her ligger Matas således placeret.

Storegade/Vardevej er byens mest trafikerede indfaldsvej, hvormed synligheden er fremtidssikret netop på denne placering.

Ligeledes er tilgængeligheden rigtig god her, idet man både kan køre til/fra ejendommen forfra og bagfra – via Pedersstræde og Thues Vej.

Selve grunden udgør 589 m² og der er mulighed for parkering op langs ejendommen (ca. 12 P-pladser), ligesom der også er mulighed for kundeparkering ud foran ejendommen (i Storegade).

Kort info om Bramming:
Bramming er med sine 7.132 indbyggere (2021) den 3. største by i Esbjerg Kommune. Før kommunesammenlægningen i 2007 var Bramming hovedbyen i Bramming kommune.

Byens ophav går langt tilbage, men udviklingen tog fart, da man i 1874 blev en væsentlig ”stationsby” og der anlagdes den første jernbane mellem Lunderskov og Esbjerg, som igen i 1875 blev udbygget mod Ribe og i 1916 mod Grindsted. Nu om dage stopper både regionaltog, InterCity og InterCityLyn på Bramming Station på vejen mellem Esbjerg og Kolding.

Bramming er en by, som byder på det meste – hvorfor også mange børnefamilier vælger at bosætte sig her og beboelseskvarterer er udbygget de senere år. Her er gode skoler og institutioner, masser af fritidstilbud og tilhørende faciliteter, sportshaller og svømmehal. Ligeledes rummer byen rummer et handelsliv med et godt udvalg af såvel kædebutikker og specialforretninger. I Bramming ligger sågar en af Danmarks ældste biografer, 'Kosmorama'.

Fra Bramming er der ca. 17 km til Esbjerg mod vest og ca. 18 km til Ribe i syd. Nærmeste motorvejsafkørsel på ”Motorvej E20” ligger desuden kun ca. 4 km fra Bramming.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
364.610,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
324,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.132,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
86,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
9,00 %
Kr./m²
2.665,-

Lokalet

Etage areal
1124 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
589 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kundeparkering
Kælder
Opholdsrum
Parkering
Prøverum
Sydvendt
Køkken
Lager

Teknik

Fjernvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere