SENEST SET
FAVORITTER

Vardevej 4B, 6740 Bramming

Nyere opført Box-butik tæt på Bramming C.

13.850.000,-
6,26 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1000000404

Ejendommen er opført i 2015 og udlejet til Jem& Fix

Bygningen er en klassisk Big-Box ejendom, hvor der er god plads til højhyldet opbevaring af varer. Det vurderes at loftshøjden er ca. 5½ - 6 meter, primært i ét højt plan, dog med lidt personalefaciliteter på 1. sals niveau. 
 
Ejendommen er opført i betonelementer, hvilket betyder at der er meget lave løbende vedligeholdelsesomkostninger. Taget er fladt og belagt med tagpap, hvilket i gennemsnit har en levetid på ca. 30 år.  Der er adgang for kunder via glas- indgangsparti i den ene ende af bygningen, og ellers findes personaleindgang og flugtveje flere steder i bygningen, samt porte til vareindlevering - placeret i den modsatte ende ift. kundeindgangen.  
 
Da ejendommen blot er 5-6 år gammel, vurderes det at udgifterne til udvendig vedligeholdelse vil være meget lave de kommende mange år. Ligeledes er indgangspartiet opført i stål, hvilket også medfører meget lave vedligeholdelsesomkostninger fremover.
 
Indvendigt er ejendommen enkelt, opført og indrettet som "traditionelt" Jem & Fix byggemarked, hvor lejer selv har stået for opsætning af hylder, reoler og den generelle inddeling af lejemålet i henhold til de respektive varegrupper og sortiment. 
 
Hvis bortses fra denne inddeling, udgør lejemålet primært et stort butiks rum, samt enkelte mindre rum til bl.a. lager, toilet faciliteter samt personale. 
 
Toiletterne er placeret i stueplan - 2 stk. (et til personale og et handicap venligt toilet til kunder) og er begge belagt med hvide klinker, og gips hvilket gør rengørelse nem og overskuelig. 
 
Personalerummet ligger på 1. sal, over toiletterne, med adgang via intern trappe, hvor der findes et mindre rum på ca. 20 -25 m² der anvendes til kontor og ophold, herunder med tilhørende the-køkken. Fra personalerummet er et godt overblik over butikken via stort et-fags vindue. Bagerst i butikken er mindre lager og teknikrum. 
 
I forlængelse af bygningen, via porte, er varegården, der er opdelt i en åben og lukket del (med tag). Den åbne del er omkranset af et træfacade/-hegn, der er malet i mørk blågrå nuance. Træfacaden fremstår i fornuftig stand uden større slitage, men skal løbende vedligeholdes/males. 
 
Det tagbelagte lager, som har tilgang gennem butikken og fra gården, er belagt med gennemsigtig tagpap, som giver et godt og naturligt lysindfald. De åbne lagre benyttes af Jem & Fix som "showroom" af udendørs artikler, herunder træ og betonvarer mv. 
 
Ejendommen er beliggende på en 5.094 m² stor grund der primært er belagt med sten eller asfalt og ellers begrønnet. Den i henhold til eksisterende plangrundlag gældende bebyggelsesprocent på grunden udgør 50% hvilket betyder, at der kan opføres yderligere ca. 1.750 m² bygninger på grunden, måtte dette blive nødvendigt på et givent tidspunkt - naturligvis efter aftale og godkendelse af og fra kommunen.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
875.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.094,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
45,-
Pris i kr.
13.850.000,-
Afkast %
6,26 %
Kr./m²
17.313,-

Lokalet

Etage areal
800 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5094 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere