SENEST SET
FAVORITTER

Havborgvej 4, 6710 Esbjerg V

1.650 m2 dagligvare-/udvalgsbutik 6710 V

20.000.000,-
-0,48 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7513 XX XX Se nummer
E-mail xx@edamjensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6410I

Velbeliggende butiksfaciliteter 1.650 m2 i købedygtige Hjerting, 6710 Esbjerg V

Moderne og velbeliggende dagligvareforretning opført 2012 og siden udlejet til COOP - oprindelig tænkt anvendt til SuperBrugsen, men har kun været delvist anvendt til ca 1.200 kvm Fakta, der er valgt lukket ned 15.01.2021. Bygningen er udlejet til Coop frem til 01.02.2022, men kan måske overtages tidligere, hvis dette ønskes , efte rnærmere forhandling mellem COOP og udlejer (pågår). Fremstår i flotte mørkegrå betonelementer med tag af stålplader med mindre hældning, thermovinduer og fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone i bydelscenter og anvendelsen fremgår af lokalplan 05-010-0004 : Dagligvarebutikker max 1.650 m2, udvalgsbutikker max 1.000 m2.
Bebyggelsesprocent max 40.
Ligger over for sundhedscentret Langlihuset, hvor der findes bl a læge, motionscenter mv.
På grunden er etableret 32 overfladeparkeringspladser samt 15 i underjordisk p-kælder. Desuden er på terræn etableret lukekt varegård med porte og vareindlevering til natboks samt overdækket bygning til kundevogne.
Adgang til butiksområdet sker via stort glastårn med 2 automatiske døre og varmetæppe og der er etableret mekanisk udsugning og grundbelysning i form af neon loftsarmaturer. Gulvet er for størstepartens vedkommende belagt med praktisk og slidstærkt marmorsplit.
Opvarmning : fjernvarme.
Der er i tilknytning til butiksarealet etableret 2 lagerrum og herfra er der opgang til 1. sal med personalebad/toilet, frokoststue samt depotrum og kompressorrum. I forbindelse med lageret er der en mellemgang, tobaksrum og 2 kontorer samt flaskerum med udslagsvask. Deer forefindes kundetoilet/personaletoilet med bruser samt omklædningsrum i stueetagen. Der er etableret afskærmet varegård og mulighed for natboks for vareindlevering i forbindelse med lagerrummene i stuen.
En stor del af butikken var tænkt indrettet til slagter, delikatesse og bager, men er aldrig færdigindrettet til formålet.
Vi har kontakt til dygtig slagter og bager, der viser interesse for at leje sig ind, hvis fremtidig ejer/bruger/lejer ikke selv har sådanne aktiviteter, således at der kan skabes gode synergier sammen med en discountbutik også.
Der bor i dag ca 8.200 indbyggere i Hjerting, der anses for at være Esbjergs absolut mest købedygtige område med de højeste husstandsindtægter.
Esbjerg kommune har pt planer om 2 større udstykninger i den nordlige og østlige del af Hjerting, bl a ved hjørnet Sjelborgvej/Hjerting Landevej, hvor Netto ønsker at flytte sin nuværende forretning på Bytoften 10 til samt i området Sjelborgvej/Sjelborg Kirkevej og i alt planlægges udstykning i disse 2 områder for ialt ca 600 boliger, således at indbyggertallet i hjerting ventes at passere 10.000 om kort tid.
Dagligvareforsyning i dag i Hjerting sker via Meny, hjerting Centret, Bytoften, Netto, Bytoften 10 samt Rema 1000 på Sdr. Tobølvej, mens Coop netop har lukket sin 3. butik i Hjerting i form af den nu tidligere Fakta på Havborgvej 4. Coop har tidligere drevet først SuperBrugsen, siden Fakta fra de faciliteter, der i dag rummer Meny i Hjerting-Centret.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Butik
Slagter
Forretning
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.778,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
59,-
Pris i kr.
20.000.000,-
Afkast %
-0,48 %
Kr./m²
12.121,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1650 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4131 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Kundetoilet
Kælder
Lagerrum
Omklædningsrum
P-kælder
Port
Kontor
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Udsugning

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK