SENEST SET
FAVORITTER

Storegade 125, 6700 Esbjerg

Dagligvarebutik med attraktiv placering

9.500.000,-
8,31 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001212

Solid, velholdt investeringsejendom fra 2005, med bedst mulige synlighed og tilgængelighed på en af Esbjergs mest befærdede veje

Velholdt investeringsejendom med optimal synlighed og tilgængelighed ved trafikeret indfaldsvej

Med god beliggenhed på en af Esbjergs mest trafikerede hovedveje – indfaldsvejen mellem Motorvej E20 (afkørsel Esbjerg Ø) og indre by – sælges nu denne fuldt afskrivningsberettigede investeringsejendom på 863 m2, der siden oprindelsen har været udlejet til en Fakta-dagligvareforretning.

Netop denne Fakta-forretning har 3 gange de sidste 5 år været kåret til regionens bedste Fakta, hvilket understreger ejendommens gode beliggenhed her på hjørnet af Storegade og Søndergårds Allé – hvor der dels er optimal synlighed og en let tilgængelighed til og ejendommen, ligesom ejendommen er omgivet af store beboelsesområder.

Ejendommen består af 2 bygninger, begge opført i 2005, hvor ejendommen blev opført og indrettet til en Fakta-butik.

”Bygning 1” på 820 m2 er opført i gode, solide og vedligeholdelsesvenlige materialer, såsom røde mursten og built up-tag. I det ene hjørne er indgangspartiet markeret med en fremskudt og forhøjet facade i glas/alu, som er klassisk for Fakta-kædens dagligvarebutikker.

Selve dagligvarebutikken fremstår som en god, regulær butik – meget lyst og indbydende, overskueligt indrettet og let genkendelig for Fakta-kæden med sin frugt og grønt-afdeling samt sektioner med frost og kølevarer. Loftshøjden i butikken er 2,9 meter, og der er installeret fuldautomatisk ventilation (køl/opvarmning).

Personaleafsnittet med kontor, køkken, frokostrum og toiletfaciliteter er placeret bagerst i ”Bygning 1”, i hjørnet modsat kundeindgangen, hvorfra der ligeledes er direkte forbindelse til varelageret i bygningens bagerste ende.

Sammenhængende med lagerafsnittet er opført en ”Bygning 2” – en uisoleret og uopvarmet, aflukket varegård på yderligere 43 m2. Loftshøjden er her ca. 3,06 meter.

Generelt fremstår ejendommen i en god og præsentabel stand såvel inde som ude, og kun almindeligt velvedligehold skønnes nødvendig. Den vedligeholdelsesmæssige stand er løbende blevet fulgt tæt af ejer/administrator, hvorfor der også foreligger en vedligeholdelsesplan. Vedligehold, fornyelser og renhold af indvendige bygningsdele påhviler dog primært lejer. Samtlige forbrugsudgifter (el, vand og fjernvarme) betales af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Ejendommens udearealer er overvejende befæstede og udlagt til parkeringspladser. Renholdelse af P-arealer og adgangsveje, herunder fejning, snerydning, saltning m.m., samt græsslåning, buskbeskæring o.l. påhviler lejer.

For nærmere info om lejevilkår, økonomi og aftale om besigtigelse i øvrigt – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Beliggenheden / nærområdet:
Ejendommen er beliggende på en god, regulær grund på 2.391 m2, på hjørnet af Storegade og Søndergårds Allé – i den østligste del af postnummeret i centrum, ”6700”.

Denne hjørneplacering yder ejendommen en rigtig god synlighed i forhold til den megen trafik på Storegade, der dagligt passeres af ca. 16.000 køretøjer.

Samtidig medfører placeringen gode til-/frakørselsforhold, idet der er adgang både via Storegade og Søndergårds Allé.

Lige overfor, på den anden side af Søndergårds Allé, ligger en OK-selvbetjeningstank, der giver en god synergi med Fakta-butikken. Derudover er der begrænset med øvrigt erhverv i nærområdet.

I stedet er nærområdet kendetegnende ved store beboelsesområder, primært almindelig villaveje, men også områder med større etageejendomme og egentlige karréer.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
863.513,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.943,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
105,-
Pris i kr.
9.500.000,-
Afkast %
8,31 %
Kr./m²
11.008,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
863 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2391 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Udearealer
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Køl
Ventilation

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK