SENEST SET
FAVORITTER

Kastanie Alle 18, 6760 Ribe

Flot og markant boligudlejningsejendom

32.000.000,-
5,34 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3720-S

Spændende investeringsmulighed i Ribe

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder nu smuk og yderst velholdt boligudlejningsejendom til salg i Ribe. Ejendommen var tidligere en erhvervsejendom, anvendt til institution, men er i dag omdannet til ren boligformål. Inden for de seneste år, har den gennemgået en markant opgradering både ude og inde: Udvendigt er bl.a. klimaskærmen blevet komplet omfuget, og alle vinduer er udskiftet. Ligeledes er der nyere tegltag på ejendommen. Indvendigt er bl.a indsat nyt køkken i mange af lejemålene (ca. 30 inden for de seneste 3 år). Ejendommen indeholder i dag 56 klublejligheder.

Beliggenhed:
Ejendommen har en central beliggenhed i Ribe, i det tidligere Ribelundområde, der er kendetegnet ved smukke bygninger og flotte parklignende udearealer. Fra ejendommen er der gåafstand til Ribes aktive og historiske midtby, herunder banegården. Dette er særdeles attraktivt for lejerne, da der ikke er langt til hverken skole og uddannelsesinstitutioner, indkøbsmuligheder, caféer og restauranter eller offentlig transport m.v.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1912 med til-/ombygning i 1991, jf. BBR, opført i røde mursten med tegltag. Den fremstår særdeles præsentabel og i meget flot og velbevaret stand - den en registreret med bevaringsværdi 3.

Ejendommen har et samlet boligareal på 2.344 m², og indeholder i alt 56 enheder med et areal på mellem 29 - 54 m² fordelt på 4 etager. Enhederne er hhv. 1- eller 2-værelses og er alle indrettet med eget køkken og badeværelse - Alt forbrug (el, vand og varme) afmåles via separate forbrugsmålere.
I ejendommen findes herudover stor kælder til cykelparkering, kontor til vicevært, et fællesrum, vaskeri (som er gratis for lejerne) samt separat udhus til affaldssortering. Fællesarealerne er videoovervåget både inde og ude.

Det store udeareal præsenterer sig smukt, som en parklignende have til fælles ophold for lejerne.

En spændende investeringsmulighed, som grundet både beliggenheden og enhedernes størrelser, henvender de sig til en bred målgruppe af lejere, f.eks. studerende, pendlere etc. Efterspørgslen på denne type lejemål er stor.


Kontakt Nordicals på 7611 0160 og hør nærmere eller book en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.191.855,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
935,-
Årlige driftsudgifter kr.
504.603,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
32.000.000,-
Afkast %
5,34 %
Kr./m²
13.652,-

Lokalet

Etage areal
2344 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5555 m²

Faciliteter

Badeværelse
Cykelparkering
Fællesrum
Kælder
Tegltag
Udearealer
Vicevært
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere