SENEST SET
FAVORITTER

Stormgade 3, 6700 Esbjerg

Central og synlig beliggenhed

6.395.000,-
5,37 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3598-S

Nyere ejendom opført i 2019 - 3 lejligheder i gode størrelser og erhverv i stueplan

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en nyere udlejningsejendom til salg. Ejendommen har en central beliggenhed i indre Esbjerg, som er attraktiv for en bred målgruppe, hvad angår såvel bolig- som erhvervslejere. Den har anvendelse til erhverv i stueplan og boliger på 1. og 2. sal.

Beliggenhed:
Ejendommen er attraktivt beliggende for enden af Stormgade ned mod Havnen med få meter til gågaden. Ejendommen har dermed en stor synlighed både fra Stormgade og Strandbygade. Ejendommen omkranses af alt hvad centrum byder på, og foruden gågadens shopping- og caféliv findes bl.a. frisør, apotek, læge og flere restauranter samt kulturelle institutioner tæt på.

Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden dels i form af parkeringspladser på ejendommens udenomsareal, dels de mange parkringsområder i forbindelse med centrum.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 2019, jf. BBR og indeholder 3 etager samt kælder. Den er opført i røde mursten, med skifertag og trævinduer hhv. på 1. og 2. sal. Hele ejendommen fremtræder meget stilfuld og moderne, og i meget præsentabel stand.

I stueplan findes 117 m² erhvervsenhed der er forberedt til anvendelse til en restaurant eller café. Der er installeret udsugning samt afløb i gulv og fedtudskiller. Restauranten står ikke færdigindrettet og en ny ejer vil således have mulighed for at få indflydelse på den endelige anvendelse, indretning og materialevalget - Bemærk at den vedlagte plantegning er et eksempel på restaurantindretning.

Lejlighederne på 1. og 2. sal er indrettet med lyse køkkener, pæne badeværelser og gulvvarme. Lejlighederne på 1. salen er 2-værelses på hhv. 54 m² og 63 m², mens 2. salen er en 3-værelses lejlighed på 89 m², jf. BBR. Alle lejligheder fremstår i utrolig flot og indbydende stand, og har mulighed for vaskemaskine i lejligheden. Desuden har hver af lejlighederne en dejlig altan.
I kælderen er der et kælderrum til hver af de 4 enheder.

Anvendelse:
Ejendommen anvendes til erhvervs- og boligudlejningsejendom. Det faktum at ejendommen har en attraktiv cityorienteret beliggenhed og er en nyere ejendom, gør den blot endnu mere indbydende.

Er du interesseret i at høre nærmere eller booke en fremvisning
- Kontakt Nordicals på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
439.591,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.361,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.819,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
300,-
Pris i kr.
6.395.000,-
Afkast %
5,37 %
Kr./m²
19.799,-

Lokalet

Etage areal
323 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
272 m²

Faciliteter

Altan
Kælder
Parkeringsplads
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Udsugning
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere