SENEST SET
FAVORITTER

Skolegade 9, 6700 Esbjerg

Nyistandsat investeringsejendom i centrum

6.100.000,-
6,40 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 3578-S

Velfungerende erhvervsenhed i stueplan & 3 fremragende lejligheder

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder investeringsejendom i centrum af Esbjerg til salg. Ejendommen har erhvervsenhed i stuen, der i gennem mange år har udgjort værtshuset "Lygten" og 3 lejligheder til beboelse fordelt på de øvrige etager.

Beliggenhed:
Ejendommen har en central og attraktiv beliggenhed på Skolegade - en aktiv gade fuld af liv lige i Esbjergs bymidte. Gaden udgør i byen et samlingspunkt for mange restauranter, caféer, diskoteker, værtshuse og kulturelle foreninger mv., og den daglige trafik i gaden bærer selvsagt præg herefter. Ejendommen har derfor en optimal beliggenhed for en bred målgruppe, hvad angår såvel boliglejere som erhvervsmæssigt perspektiv. Afstanden er kort til det meste af Esbjergs by- og kulturliv, men også indkøb/shopping, skole, læge, fitness, Hovedbiblioteket og banegården er let tilgængeligt, for blot at nævne et udpluk.

Beskrivelse:
Ejendommen er opført i 1895 med til-/ombygning i 1986, jf. BBR. Udvendigt fremstår ejendommen flot og velbevaret i sin hovedstruktur, og er opført i røde mursten med en tidstypisk arkitektur. Som et særligt kendetegn ved ejendommen, qua værtshuset "Lygten", er stueetagen malet i en varm gul-farve. Alle vinduer, dog ikke på 3. sal, er udskiftet i 2021 og er med termoglas. Opgangen har desuden gennemgået en flot renovering i 2022. Ejendommen består af 3 etager, hvoraf der er erhvervsenhed i stueplan og lejligheder til beboelse på hhv. 1., 2. og 3. sal. Erhvervsenheden fordeler sig på 79 m², og er indrettet til værtshus med en klassisk og charmerende "brun stil", bl.a. med bar i det ene hjørne. Tilhørende lokalet findes toilet.

På hver af de resterende etager er en lejlighed til beboelse: 1. og 2. salen har hver en 3-værelses lejlighed på 98 m², og på 3. sal findes en 2-værelses lejlighed på 83 m² i rigtig pæn stand.
Lejlighederne på 1. og 2. sal er fuldstændig nyistandsatte i 2021, og fremstår lyse, moderne og særdeles præsentable.
Alle 3 lejligheder indeholder alt hvad boliglejere i dag har brug for, herunder bl.a. opvaskemaskine i køkkenet og egen vaskemaskine og tørretumbler.

Bag ved ejendommen findes gårdområde med plads til både sommerhygge og cykelparkering.

Anvendelse:
Ejendommen er en charmerende og spændende udlejningsejendom, hvis beliggenhed er både attraktiv for lejere, og meget velkendt blandt esbjergensere.

Kontakt Nordicals og forhør nærmer på 7611 0160.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
464.016,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.296,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.734,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
223,-
Pris i kr.
6.100.000,-
Afkast %
6,40 %
Kr./m²
17.039,-

Lokalet

Etage areal
358 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
198 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Toilet
Gårdområde

Teknik

Opvaskemaskine
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere