SENEST SET
FAVORITTER

Ribevej 47A, 6760 Ribe

Udlejningsejendom m. nye varmepumper

1.490.000,-
10,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001564

Fuldt udlejet ejendom i Hviding – med højt, stabilt højt afkast, helt nye VARMEPUMPER 6 boliger og gode P-forhold på egen grund

Fuldt udlejet boligudlejningsejendom i Egebæk-Hviding med højt, stabilt afkast og 6 boligenheder. Ejendommen har netop fået installeret nye varmepumper.

Nu sælges denne arkitektonisk flotte boligudlejningsejendom med 6 lejemål, indrettet i en tidligere DSB-stationsbygning i landsbyen Egebæk-Hviding, der er beliggende ved hovedvej 11, ca. 6 km. syd for Ribe.

Ejendommen er beliggende på 955 m² grund og er opført i 1927 som stationsbygning for DSB, i gode, solide kvalitetsmaterialer og er efterfølgende løbende vedligeholdt. I 1997 og 2003 blev ejendommen moderniseret og fremstår i dag som en ren beboelsesejendom. Ejendommen er opført med pudsede og malede facader, mens taget på ”hovedbygningen” er eternit og røde teglsten på ”sidebygningen”. Vinduerne er hovedsageligt termoruder, og ejendommen fremtræder i en almindelig, god vedligeholdelsesmæssig stand.

I selve hovedbygningen er indrettet 4 lejligheder fordelt med 2 lejligheder i stueplan og 2 lejligheder i tagetagen. Der er fælles indgang til 3 af lejlighederne midt i facaden i stueplan, hvorfra der er opgang til tagetagen.

Lejligheden st. th. i hovedbygningen har et areal på 73 m² er indrettet med egen entre med adgang fra afskærmet gårdareal, hvidt elementkøkken, opholdsstue med brændeovn, soveværelse samt badeværelse med brus. Den anden lejlighed i stueplan, ligeledes på 73 m², har indgang fra fælles entré/hall med lejlighederne i tagetagen. Herfra direkte indgang til opholdsstue med brændeovn, der ligger i åben forbindelse spisekøkken. I tilknytning hertil ligger soveværelse samt badeværelse med brus.

Tagetagen rummer ifølge BBR en lejlighed på 28 m² (udgør reelt ca. 42 m²), der er indrettet med køkken/stue/værelse i ét, hvorfra der er adgang til hems, samt brusebadeværelse. Den anden lejlighed i tagetagen rummer ifølge BBR en lejlighed på 41 m² (udgør reelt ca. 60 m²), der er indrettet med kombineret køkken/stue med brændeovn, 2 værelser samt badeværelse med brus.

I sidebygningen er indrettet 2 mindre lejligheder på hhv. 40 og 45 m², begge med et værelse i den udnyttede tagetage. Begge lejligheder har indgang fra et lille gårdareal. Indretningen er enkel, idet stueplan har kombineret stue og køkken samt tilstødende badeværelse.

Til ejendommen hører en fælles kælder med møntvaskeri og redskabsrum.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra hovedvejen, for enden af mindre stikvej, hvormed man er godt afskærmet fra byens megen gennemkørende trafik. Ved ejendommen er der god plads til parkering på grusbelagt parkeringsplads fortil. Bag ejendommen er en mindre haveanlæg med flisebelagte terrasser m.v.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
275.640,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
919,-
Årlige driftsudgifter kr.
141.709,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
472,-
Pris i kr.
1.490.000,-
Afkast %
10,03 %
Kr./m²
4.967,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
955 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Elementkøkken
Gårdareal
Hall
Kælder
Spisekøkken
Opholdsstue
Parkering
Redskabsrum
Teglsten
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere