SENEST SET
FAVORITTER

Ewalds Alle 6, 6700 Esbjerg

Boligudlejningsejendom med 9 enheder

5.850.000,-
5,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001538

Centralt beliggende boligudlejningsejendom med 587 m2 fordelt på 2 bygninger. Ved køb medfølger GI-saldo på over 1,5 mio. kr.

Boligudlejningsejendom med 9 lejligheder på mellem 56-77 m2 – centralt beliggende kun ca. 500 meter fra Broen Shoppingcenter og banegården

Denne boligudlejningsejendom ligger på en god, rolig placering, i et nærområde uden megen trafik og med en skøn grøn oase tilstødende på nordlig side.

På grunden ligger 2 bygninger til beboelse – Ewalds Allé 6 og Exnersgade 71C – der rummer henholdsvis 6 og 3 boliger, alle med eget køkken, bad og toilet.

Ewalds Allé 6 er opført i 3 etager, i en byggestil med stor detaljerigdom – med pudset facade i stueplan, røde mursten og pudsede gesimser på 1. sal samt mansardtag med kviste på 2. sal. Facaden mod gården er udelukkende ”blanke mure”. Vinduerne er termoruder i hvide trærammer og taget er belagt med røde vingetegl.

Ewalds Allé 6 rummer 3 stk. 2-værelses lejligheder på 56 m2 og 3 stk. 3-værelses lejligheder på 69 m2. Bygningen er ifølge BBR opført i 1898 og væsentlig om-/tilbygget i 1988 og er uden kælder.

Exnersgade 71C er ligeledes opført i 3 etager, med klassiske røde murstensfacader mod gården – og mod gaden med en delvist pudset facade med udsmykninger og stor detaljerigdom, der dog trænger til renovering. Vinduerne er termoruder i hvide trærammer, mens sad-deltagskonstruktionen er belagt med røde vingetegl og har i alt 3 kviste.

Exnersgade 71C rummer 3 stk. 3-værelses lejligheder på 2 x 77 og 1 x 58 m2 . Bygningen er ifølge BBR ligeledes opført i 1898 og væsentlig om-/tilbygget i 1988. Også denne bygning er uden kælder.

Mellem de to bygninger ligger en skøn afskærmet gård med opholdsareal og hyggekroge for ejendommens beboere. Her findes også 2 udhuse på henholdsvis19 og 24 m2, der indeholder depotrum til opmagasinering.

Der er elmåler på hver enkelt boligenhed, hvormed lejerne betaler direkte til forsyningsselskaber. Derudover er alt øvrigt elforbrug på separat måler. Lejerne betaler varme á conto, mens vandforbrug er indeholdt i den angivne husleje.

Til ejendommen hører ingen egentlige parkeringspladser, men parkering kan gratis og ubegrænset ske i nærområdet omkring ejendommen.

Alt i alt en solid og gedigen ejendom, med masser af smukke detaljer og hyggelig atmosfære. Men samtidig også en ejendom, som trænger til en generel istandsættelse og modernisering. Ved køb af ejendommen medfølger således også en saldo i Grundejernes Investeringsfond på over 1,5 mio kr., der netop er øremærket til istandsættelse/forbedring af ejendommen.

Med de fleste af lejlighederne tomme for lejere – og hvor det skønnes, at 7 ud af 9 lejligheder kan overtages i ledig stand (hvis køber ønsker dette) – er der særdeles gode muligheder for at udnytte ejendommens store potentiale straks efter overtagelse.

En ejendom oplagt for håndværksmesteren eller investorer med øje for den langsigtede gode investering.

Beliggenheden/Området:
Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg – syd for Storegade, der en af de større og vigtigste indfaldsveje i Esbjerg, og som forbinder byens centrum i vest med Motorvej E20 i øst.

Området ligger i postnummer 6700, i ”Rørkær-kvarteret”, der er kendetegnet som et bynært beboelsesområde bestående af almindelige parcelhuskvarterer og etagebyggerier i enkelte etager. Tæt herpå ligger også folkeskolen ”Rørkjær Skole Urban”, der har ca. 650 elever fordelt på 30 klasser.

Med den overvejende trafik centreret på og omkring indfaldsvejene, at dette nærområde begunstiget af minimal gennemkørende trafik.

Fra ejendommen er der desuden kort afstand til Esbjerg indre by, ligesom de fleste af byens faciliteter ligger indenfor gå- og cykleafstand. Eksempelvis er der kun ca. 500 m. til Broen Shoppingcenter, hvor også Esbjerg Banegård ligger i umiddelbar tilknytning. Derudover er der en gåtur på kun ca. 1,1 km til Torvet i Esbjerg.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
493.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
840,-
Årlige driftsudgifter kr.
230.886,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
393,-
Pris i kr.
5.850.000,-
Afkast %
5,00 %
Kr./m²
9.966,-

Lokalet

Etage areal
587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
429 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Gård
Kviste
Opholdsareal
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere