SENEST SET
FAVORITTER

Chr.Kusk Vej 1A, 6760 Ribe

Spændende udlejningsejendom

6.175.000,-
7,99 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7611 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 3479-S

Udlejningsejendom med 17 lejemål i Farup Kirkeby

Introduktion:
Nordicals erhvervsmæglere udbyder en spændende mulighed her i Farup Kirkeby, for drejer I ind ved Chr. Kusk Vej møder I en række ejendomme, der tilsammen udgør én stor udlejningsejendom med 17 separate lejemål.

Beliggenhed:
Ejendommene placerer sig i en fredelig kulisse i Farup Kirkeby, der ligger som en del af et lille landsbyfællesskab med Kærbøl og Nørre Farup. I befinder jer kun ti minutters kørsel fra bylivet i Ribe, men her i landsbyerne er det naturen og foreningslivet, der er omdrejningspunktet.

Beskrivelse:
De mange lejemål fordeler sig på fem fritliggende huse, der råder over adresserne Chr. Kusk Vej 2-6, og dertil kommer to ejendomme med henholdsvis to og ti separate lejligheder. Den ene ejendom ligger på Hillerupvej 20A og B, mens den største folder sig ud med de ti lejligheder og adresserne, der går fra Chr. Kusk Vej 1A-L.

Det hele sælges samlet, og de forskellige boliger er fulde af muligheder og udlejningspotentiale, da de henvender sig til et bredt publikum.

De fem rødstenshuse ligger trygt og godt på et lukket vænge, hvor de omkranses af deres grønne, private haver. Husene er stort set identiske, så alle får en dejlig have, en carport til bilen og en bolig med samme gode planløsning. Indendøre er pladsen fordelt på et rummeligt badeværelse, tre regulære værelser og et opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet ligger i delvis åben forbindelse til stuen. Her er altså tale om fem boliger, der giver plads til såvel parret som den lille børnefamilie, der drømmer om hus og have.

Ejendom nr. 2 på Hillerupvej råder over to lejligheder under samme tag, og her finder I to boliger, der begge indeholder bad, køkken, et værelse og en stue. Lige overfor ligger de ti øvrige lejemål, som udgøres af etværelses og toværelses lejligheder, der alle er indrettet med direkte adgang til små udemiljøer. Lejlighederne byder på et væld af muligheder, for de vil tiltrække såvel unge som gamle, der ønsker sig en overskuelig bolig i rolige rammer.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
633.900,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
586,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.287,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
137,-
Pris i kr.
6.175.000,-
Afkast %
7,99 %
Kr./m²
5.712,-

Lokalet

Etage areal
1081 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5729 m²

Faciliteter

Bad
Køkken

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere