SENEST SET
FAVORITTER

Kronprinsensgade 13, 6700 Esbjerg

Investeringsejendom m/3 lejemål, Esbjerg

3.650.000,-
4,78 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001433

Flot, veldrevet og centralt beliggende investeringsejendom med 2 boliglejemål og et erhvervslejemål samt 3 p-pladser.

Nu sælges denne særdeles flotte og gennem renoverede investeringsejendom, beliggende i Kronprinsensgade, nær gågaden og hele midtbyens forretnings- og cafeliv. Ejendommen indeholder 3 lejemål fordelt på et erhvervslejemål i underetagen og 2 boliglejemål på de øvrige etager.

Ejendommen er oprindelig opført i 1893 og gennemgribende istandsat overalt omkring 2002/03, med nye inddækninger omkring kviste, vinduer, tag, murværk, køkken, badeværelser, installationer, isolering m.v. Endvidere er ejendommen løbende vedligeholdt og fremstår i en særligt god stand, særligt fra gaden. Ejendommen er opført i røde mursten med pudsede felter og med vandskuret gavl og bagfacade. Tag med skifer. Vinduespartierne er termoruder i trærammer. Ejendommen rummer ifølge BBR-meddelelsen i alt 215 etagemeter. Der er adgang til boliglejlighederne via eget trapperum med indgang direkte fra Kronprinsensgade.

I underetagen 83 m² erhvervslokale, indvendigt fuldstændigt istandsat og fremstår moderne og imødekommende. På mellemetagen er en fuldstændig gennem renoveret, flot 3-værelseslejlighed på 71 m². I tagrummet er ligeledes indrettet en fuldstændig gennem renoveret 2-værelseslejlighed på 61 m². Alle lejemålene fremtræder lyst og venlige og i særdeles god og præsentabel stand. Der er elmåler til hvert enkelt lejemål, hvormed lejerne betaler direkte til forsyningsselskaber. Endvidere separat el-måler for trappelys.

Til ejendommen hører en bagbygning på 27 m², som pt. indgår i lejemålet i underetagen. Der er ikke tilhørende nogen form for haveanlæg eller lignende, men bag ejendommen er fælles gårdmiljø, hvor 3 parkeringspladser tilhører ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
219.700,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.022,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.854,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
218,-
Pris i kr.
3.650.000,-
Afkast %
4,78 %
Kr./m²
16.977,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
215 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
163 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
Kviste
Parkeringsplads
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere