SENEST SET
FAVORITTER

Stormgade 6 A-C, 6700 Esbjerg

Boligudlejningsejendom i Esbjerg centrum

8.350.000,-
6,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001205

Boligudlejningsejendom med central beliggenhed i Esbjerg - indeholdende 2 store nyindrettede lejligheder og 27 klubværelser

Nu sælges denne spændende boligudlejningsejendom i hjertet af Esbjerg, der oprindelig er opført i 1896, og som rummer 934 m² beboelse og i alt 29 boligenheder.

Beboelsesarealer er ifølge BBR-meddelelsen fordelt med 294 m² (2 lejligheder) i stueplan, 333 m² (13 klubværelser) på 1. sal og 307 m² (14 klubværelser) på 2. sal.

De to store lejligheder i stueplan, som udgør henholdsvis 157 og 137 m², blev etableret i 2018 efter en omfattende ombygning af tidligere kontor- og institutionslokaler – og fremstår som velindrettede, flotte og lyse lejligheder.

Klubværelserne på 1. og 2. sal er alle 1-værelses lejligheder med en lille entré/forgang med garderobe og egen håndvask. På hver etage er der installeret fælles bad og toiletter i to særskilte sektioner. Ligeledes er der på hver etage fælles køkkenfaciliteter samt spiseplads, mens der på 1. salen også findes en opholdsstue.

Disse 1-værelses lejligheder udlejes til et fast månedligt beløb (inklusiv forbrug af el, vand, varme, internet og antenne), hvilket samtidig letter den løbende administration. Lejlighederne rummer et interessant lejemæssigt potentiale – udover alm. boligudlejning – f.eks. som møblerede lejligheder på korttidsbasis, som selvbetjeningshotel, Airbnb, et hostel for offshorefolk/gæstearbejdere o.l. Lejligheder og fællesarealer er løbende istandsat, og den generelle vedligeholdelsesmæssige standard er ok.

Ejendommen rummer også en kælder på 188 m², der er indrettet med toilet, teknik- og depotrum, hvortil der er adgang fra de to store lejligheder i stueplan.

Udvendigt ses ejendommen at bestå af 2 sammenbyggede bygninger, som hver for sig udgør ca. halvdelen af det samlede areal, og som stilmæssigt afviger tydeligt fra hinanden udvendigt.

Den ene bygning fremstår med 3 fulde etager og høj kælder – med pudset/malet, stringent og minimalistisk facade mod Stormgade, og med røde, blanke murstensfacader mod gården. Denne bygning har mørke antracitfarvede vinduer.

Den anden bygning er opført i 2 etager og med udnyttet loftsetage med flotte zinkbeklædte kviste på begge sider. Facader fremstår med gule mursten, som mod gården er pudset og malet og med tydelig gesims. Mod Stormgade og i gavlen fremstår facaderne derimod med blanke mursten, som er udsmykket med en overflod af sirlige detaljer og smukke krummelurer – som i sammenspil med de hvide sprossevinduer og det mørke skifereternittag skaber en klassisk, elegant og nærmest gammelengelsk fremtoning.

Ejendommen ligger på den vestlige side af Stormgade, hvormed gårdarealet ligger behageligt eksponeret mod aftensolen. Gårdarealet er godt afskærmet og anlagt med herregårdsten og SF-sten, og kræver en minimum af løbende vedligehold. Til ejendommen hører et cykelskur på 27 m².

På grunden er desuden anlagt en parkeringsplads med 7 markerede pladser, og adgang til gården i bil sker via passage i tilstødende ejendom.

Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg, med mange af byens faciliteter lige udenfor døren. På grund af den megen trafik i området, såvel gående som kørende, ligger mange butikker, restauranter og caféer placeret i nærområdet.

Bebyggelserne i dette område er kendetegnet ved etagebyggerier på typisk 3-4 etager, opført i tætsluttede karréer mod gade, og med gårdmiljøer bagved bebyggelserne. Parkeringspladser er særdeles attraktive netop her, og sker for de fleste beboeres vedkommende i går-den eller i sidegader til Stormgade.

Fra ejendommen er der kun få meter til gågademiljøet i Kongensgade og herfra ca. 450 m. til byens pulserende torv. Der er særdeles god forbindelse til offentlig transport, med busstoppested nærmest udenfor døren, ligesom der er ca. 1000 m. til Banegårdspladsen med omfattende bus- og togforbindelser. Ved banegården ligger også det nye ”Broen Shoppingcenter”, der bl.a. rummer Nordisk Films nyeste biografcenter, fitnesscenter samt diverse butikker og restauranter. Nærmeste dagligvarebutik er Føtex, der ligger 250 m. fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
995.270,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.066,-
Årlige driftsudgifter kr.
490.006,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
525,-
Pris i kr.
8.350.000,-
Afkast %
6,00 %
Kr./m²
8.940,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
934 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
751 m²

Faciliteter

Bad
Cykelskur
Depotrum
Fællesareal
Garderobe
Toilet
Gårdmiljø
Spiseplads
Kviste
Kælder
Køkkenfacilitet
Opholdsstue
Parkeringsplads
+Mere

Teknik

Internet

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK