SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 96, 6700 Esbjerg

Investeringsejendom i Kongensgade

7.700.000,-
6,42 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7610 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 67001204

Velbeliggende gågadeejendom på 886 m² - fordelt på 2 butikker, 4 flotte boliger og med tilhørende gode P-forhold på grunden.

Med en god beliggenhed på gågaden i Esbjerg, sælges nu denne investeringsejendom, der oprindelig er opført i 1887 og væsentlig om-/tilbygget i 2004.

Ejendommen rummer i dag 2 erhvervslejemål samt 4 boliglejemål. Hertil kommer 2 garager og 9 parkeringspladser på den 647 m² store grund.

Beboelsesarealet er ifølge fordelt med to store 5-værelses lejligheder på hver 154 m², beliggende på henholdsvis 1. og 2. sal, mens der på 3. sal er indrettet to 2-værelses lejligheder på hver 72 m², jfr. BBR-meddelelsen.

Alle lejligheder har eget køkken og badeværelse og fremstår som velindrettede, flotte og lyse lejligheder. Lejlighederne er løbende renoveret med respekt for ejendommens oprindelige stil – bl.a. ses stuklofter, afhøvlede plankegulve og hvide sprossede vinduer. Alle lejligheder har mindst én sydvendt altan (mod gården), bortset fra en af lejlighederne på 3. sal, der i stedet har skråvinduer fra gulv til kip, som giver en fantastisk lysindfald.

Der er både for- og bagtrappe til lejlighederne, og særligt bagtrappen kan rumme potentiale for anden anvendelse.

Såvel bagtrappen som ejendommens yderfacade mod gården, trænger til renovering, og der er i prisen således afsat kr. 200.000 hertil, på baggrund af foreliggende overslag.

I ejendommens stueplan er indrettet to butikslejemål på henholdsvis 164 m² (st.tv.) og 270 m² (st.th.), hvoraf tilhørende kælder (lager) udgør henholdsvis 70 m² og 135 m² ifølge BBR.
I den mindste af disse har gennem årtier ligget en garnforretning, som nu er lukket. Den anden har været anvendt til tøjforretning gennem mange år, og blev i 2017 gennemgribende renoveret i stueplan i forbindelse med en benyttelse som helsekostforretning. Denne butik er nu lukket – og begge butikslejemål er således udbudt til genudlejning.

I øjeblikket pågår en renovering af gågaden, som indtil videre forventes afsluttet medio 2020 – og som der er store forventninger til vil opgradere områdets status som et godt handelsstrøg.

Udvendigt er ejendommen, særligt mod gågaden, præget af megen udsmykning og en detaljerigdom, der understreger ejendommens klassiske, nærmest majestætiske udtryk. Bemærk bl.a. de pudsede felter i facaden og de murede stik, som helt omslutter de afrundede dannebrogsvinduer – og som elegant er indrammet af sirligt murede gesimser og let fremskudte murstens-skifter, som danner et smukt mønster i facaden. Taget er beklædt med skifereternit og mod Kongensgade udstyret med 3 zinkinddækkede kviste.

Til ejendommen hører en 647 m² stor grund, hvortil der er adgang via Havnegade. På grunden er anlagt 9 parkeringspladser, der rummer et uudnyttet potentiale for udlejning. Der hører desuden 2 garager, som begge er udlejede.

Beliggenheden / området:
Ejendommen er beliggende centralt i Esbjerg, på byens ubetingede hovedstrøg, med alskens faciliteter lige udenfor døren. Stort set alt er inden for rækkevidde netop her.

I denne del af Kongensgade er flere nye lejere kommet til de seneste par år – eksempelvis Guldægget, Puls og Søstrene Grene. Derudover ligger her stærke lokalt forankrede forretninger som Jill & Joy og Rich - og alt i alt tilbyder området her et godt miks af forskellige butikker, der medvirker til et godt, stabilt kundeflow.

Bebyggelserne i dette område er kendetegnet ved etagebyggerier på typisk 3-4 etager, opført i tætsluttede karréer mod gade, og med gårdmiljøer bagved bebyggelserne. Parkerings-pladser er særdeles attraktive netop her, og sker for de fleste beboeres vedkommende i gården eller i tilstødende sidegader.

Fra ejendommen er der kun ca. 350 m. til byens pulserende torv. Der er særdeles god forbindelse til offentlig transport, med busstoppested ganske tæt på, ligesom der er ca. 900 m. til Banegårdspladsen med omfattende bus- og togforbindelser. Ved banegården ligger også det nye ”Broen Shoppingcenter”, der bl.a. rummer Nordisk Films nyeste biografcenter, fitnesscenter samt diverse butikker og restauranter. Nærmeste dagligvarebutik er Føtex, der ligger ca. 150 m. fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
694.468,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
784,-
Årlige driftsudgifter kr.
175.026,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
198,-
Pris i kr.
7.700.000,-
Afkast %
6,42 %
Kr./m²
8.691,-

Lokalet

Etage areal
886 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
647 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gårdmiljø
Kviste
Kælder
Parkering
Plankegulv
Stuklofter
Køkken
Lager

Teknik

Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere