SENEST SET
FAVORITTER

Sjællandsgade 15, 6700 Esbjerg

Boligudlejningsejd. med 6+2 lejligheder

5.950.000,-
4,98 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001115

Velbeliggende udlejningsejendom i Esbjerg med 6 boliger på 57-63 kvm og forberedt til 2 ekstra taglejligheder på hver 42 kvm

Velbeliggende udlejningsejendom med 6 boliger på 57-63 kvm og forberedt til 2 ekstra taglejligheder.

Med god beliggenhed i den centrale del af Esbjerg, i rolig gade tæt ved rekreativt grønt område, sælges nu denne fine investeringsejendom, der de senere år har gennemgået istandsættelse såvel inde som ude, og som rummer nogle gode, veldisponerede lejligheder.

Ejendommen er oprindelig opført i 1929 og rummer ifølge BBR-meddelelsen 366 kvm beboelse fordelt på 3 etager, med to lejligheder på hver etage. Samtlige lejligheder er indrettet med entré, soveværelse mod gården og stor stue vendt mod Sjællandsgade, ligesom alle lejligheder er udstyret med eget køkken, bad og toilet. Lejlighederne er løbende blevet istandsat efterhånden som fraflytning har muliggjort dette. Den generelle standard er således god, ligesom lejlighederne fremtræder lyse og indbydende. Alle 6 lejligheder har desuden egne altaner mod gården.

De nuværende 6 lejligheder er undtaget Boligreguleringslovens regler om omkostningsbestemt husleje, hvorfor der ej heller skal afsættes beløb til vedligeholdelseskonti i Grundejernes Investeringsfond (BRL §18 og 18b). Der skønnes at foreligge et uforløst lejepotentiale, idet den gennemsnitlige årlige leje kun andrager kr. 835 pr. kvm (inklusiv vand og vandafledning).

Udover de 6 eksisterende lejligheder, foreligger der byggetilladelse til 2 nye lejligheder i tagetagen på tilsammen 84 kvm (+ hems), som nuværende ejer har forberedt til. Der er i nær-værende rentabilitetsberegning afsat et beløb til færdiggørelse heraf på kr. 500.000, som er fratrukket i salgsprisen. Taglejligheder omfattes af reglerne om ”fri leje” og budgetteres til en månedlig husleje på kr. 4.500 pr. stk.

Ejendommen rummer også en høj kælder på 122 kvm, der er indrettet med vaske-/tørrerum, cykelrum, teknikrum og depotrum for såvel lejere som udlejer.

Udvendigt fremtræder ejendommen i en god, velholdt stand, der ikke pålægger en ny ejer meget vedligehold fremadrettet. Således er den opført i vedligeholdelsesvenlige materialer og fremstår med blanke murstensfacader, nyere mansardtag med røde tegl og ovenlysvinduer (Velux), nyere tagrender og nedløbsrør samt diverse nyere zinkinddækning.

Grunden andrager 283 kvm og på bygningens bagside er anlagt et skønt afskærmet gård-areal med herregårdssten og granitskærver.

Beliggenheden/Området:
Ejendommen er beliggende i den vestlige del af Esbjerg indre by, i et eftertragtet område, hvor der er kort afstand til centrums mange faciliteter samt sports-/idrætsfaciliteter og rekreative grønne områder.

Nærområdet er kendetegnet ved beboelsesejendomme opført som etagebyggerier i tætsluttede karréer ved gadeniveau, med gårdmiljøer bag bebyggelserne. Parkering sker for de fleste beboeres vedkommende i gaden, og således også ved nærværende ejendom.

Fra ejendommen er der 1200 m. til byens pulserende torv, med diverse caféer og restauranter, mens der er 600 m. til gågademiljøet i Kongensgade. Der er busstoppested tæt på ejendommen og derudover ca. 1400 m. til Banegårdspladsen med omfattende bus- og togforbindelser. Herved ligger også det nye ”Broen Shoppingcenter”, som bl.a. rummer Nordisk Films nyeste biografcenter, fitnesscenter samt forskellige restauranter. Nærmeste dagligvarebutikker er SuperBrugsen og Netto, der ligger henholdsvis 500 m. og 600 m. fra ejendommen.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
413.730,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
919,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.027,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
213,-
Pris i kr.
5.950.000,-
Afkast %
4,98 %
Kr./m²
13.222,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
450 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
283 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Cykelrum
Depotrum
Toilet
Gård
Velux
Parkering
Køkken
Parkering
Bad
Depotrum
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK