SENEST SET
FAVORITTER

Stormgade 18, 6700 Esbjerg

Boligudlejningsejd. med 8+2 lejligheder

8.400.000,-
4,61 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 76 10 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 67001114

Flot, velholdt boligudlejningsejendom centralt i Esbjerg, med 8 boliger på 68-72 kvm og 2 taglejligheder på 2 x 39 kvm undervejs

Nu sælges denne veldrevne og meget præsentable boligudlejningsejendom i centrum af Esbjerg, som de seneste par år har gennemgået en grundig istandsættelse såvel inde som ude, og som rummer gode, stabile lejere.

Ejendommen er oprindelig opført i 1912 og rummer ifølge BBR-meddelelsen 568 m2 beboelse fordelt på 4 etager, hvor der på hver etage ligger to lejligheder på mellem 68–72 m2, som alle er udstyret med eget køkken, bad og toilet samt entré, værelse og stue.

Herudover foreligger byggetilladelse til to nye lejligheder i tagetagen på tilsammen 78 m2 (+ hems), som nuværende ejer har forberedt til. Der er i nærværende rentabilitetsberegning af-sat et beløb til færdiggørelse heraf på kr. 500.000, som er fratrukket i salgsprisen. Taglejlighederne er omfattet af reglerne om ”fri leje” og budgetteres med en månedlig husleje på kr. 4.500 pr. stk.

De nuværende 8 lejligheder rummer tillige et uforløst potentiale, med et gennemsnitligt lejeniveau på 779 kr./m2 p.a. (inklusiv vand og vandafledning). Lejlighederne er løbende blevet istandsat efterhånden som fraflytning har muliggjort det. Den generelle standard er således god, ligesom lejlighederne fremtræder lyse og indbydende.

Ejendommen rummer også en kælder på 144 m2, der er indrettet med vaske-/tørrerum, teknikrum og depotrum for såvel lejere som udlejer.

Udvendigt er ejendommen i en særdeles velholdt stand, idet den pudsede facade mod Stormgade er renoveret fra bunden med netpuds. Der er lagt nyt mansardtag med røde tegl-sten i fals og ovenlysvinduer (Velux) samt zinkinddækning af kviste og brandkamme. Vinduer er
desuden udskiftet til lavenergiruder (Velfac) i hvide træ- og aluminiumsrammer – bortset fra de smukke, oprindelige vinduer i trappeopgangen, der er bevarede. På bagsiden fremstår ejendommen med blank murstensfacade med røde og brogede mursten i et flot forenet spil, med murede gesimser og stik.

Ejendommen ligger på den vestlige side af Stormgade, hvormed gårdarealet ligger mod aftensolen. Gårdarealet på den 315 m2 store grund er i øvrigt pænt anlagt med herregårdsten og bøgebuske. Adgang hertil sker via passage i tilstødende ejendom.

Til ejendommen hører 3 parkeringspladser, som ligger på den store, fælles P-plads i gården.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
552.240,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
855,-
Årlige driftsudgifter kr.
146.850,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
227,-
Pris i kr.
8.400.000,-
Afkast %
4,61 %
Kr./m²
13.003,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
646 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
315 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Toilet
Kviste
Kælder
Velux
Parkeringsplads
Køkken
Bad
Depotrum
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

SYDJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK