SENEST SET
FAVORITTER

Trojelsvej 32, 6760 Ribe

Velbeliggende tankstation med vaskehal

2.995.000,-
13,27 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 47400506

På en særdeles synlig, trafikeret og attraktiv placering i Ribe Nord, sælges nu denne tankstation med vaskehal på 2.131 m² grund

Nu sælges denne attraktivt beliggende ejendom i Ribe Nord, der har facade direkte til Hovedvej 11 i et stærkt trafikeret område med både blandet erhverv samt større boligområder.

Selve bygningen består af en vaskehal på 100 m², der oprindelig er opført i 1966 i mursten og built up-tag, som er væsentlig om-/tilbygget 1987 og som i dag er beklædt med stålprofilplader på yderfacader.

Derudover er der på den forreste del af grunden etableret tankanlæg med ca. 150 m² overdækning.

Den bagerste del af grunden henstår uudnyttet, udlagt i græsareal – men grundens størrelse gør det muligt at udbygge og optimere de nuværende bygningsmæssige forhold.

Adgangen til/fra Trojelsvej er let tilgængelig med 2 etablerede udkørsler.

”UNO X” lejer i dag hele ejendommen og varetager al vedligehold af bygninger og grund samt renholdelse. Det nuværende lejeforhold ophører den 01.01.2022. Forud for lejeaftalens ophør skal lejer have foretaget forureningsundersøgelser af grunden med henblik på oprensning af evt. forurenet jord inden aftalens udløb. Ligeledes skal lejer fjerne egne bygninger/installationer inden aftalens ophør.

Udbygning af rute 11 i Ribe:
I august 2016 blev det politisk besluttet, at den eksisterende rute 11 gennem Ribe nord skal udbygges til fire spor, fra Industrivej til og med rundkørslen ved Plantagevej. Ifølge Vejdirektoratet afsluttes dette projekt i 2020. I årevis har rute 11 været for lille til det trafiktryk, der er, ikke mindst når tyske turister er på vej til og fra sommerhusområderne ved Vestkysten.

Nærområdet:
Ejendommen er beliggende i området Ribe Nørremark, med facade direkte ud til hovedvej 11, der er ført vest om Ribes centrale bydel og gennem Ribe nord. Ejendommen rummer derfor en meget stor synlighedsværdi i forhold til de mange trafikanter i området.

I netop dette område ligger et varieret udbud af pladskrævende forretninger langs med rute 11, ligesom også flere dagligvarebutikker, fastfoodrestauranten Burger King samt flere liberale erhverv og klinikker findes i nærområdet.

Øst for rute 11 findes et meget stort industriområde, der rummer mange virksomheder indenfor produktion, lager, logistik og handel. Ca. 2 km syd herfor findes Ribes absolutte centrum.

Info om Ribe
Ribe er den 2. største by i Esbjerg Kommune, har 8.317 indbyggere (2020) og ligger i den sydlige del af kommunen i et fladt marskområde ikke langt fra Vesterhavet. Ribe Å slynger sig igennem byen, videre over marsken og ud i Vadehavet ved Kammerslusen.

Byen var før kommunalreformen ”hovedstad” i det tidligere Ribe Amt.

Ribe er også kendt som Danmarks ældste by og har bevaret sit gamle bymiljø med Ribe Domkirke som dets majestætiske vartegn. Byen er særdeles velbesøgt af turister året rundt og er med afstand den største turistmagnet i Esbjerg Kommune med anslået 1,5 mio besøgende årligt.

De mange turister fra hele verden valfarter hvert år til Ribe for at opleve byens særlige atmosfære, som let kan opleves til fods, og som understøttes af byens historie og den gamle bymidte med skæve, velbevarede huse, snoede gader og brostensbelagte stræder. Faktisk er der mere end hundrede fredede huse i byen. Ribe er lidt en perle, der fuldt fortjent blev kåret som Europas smukkeste lille by i 2014 af Global Grasshoppers og Hotels.com.

Byen er dog også en nutidig og driftig by, som er meget velfungerende og rummer det meste. Fra et rigt og velfungerende fritids- og foreningsliv, til et forskelligartet erhvervsliv med mange arbejdspladser indenfor produktion og handel. Derudover har Ribe også fået del i udflytningen af statslige arbejdspladser, idet der er etableret skattekontor i den tidligere amtsbygning, ligesom Trafik-, Bygge og Boligstyrelsen er flyttet til byen.

Byen har eget gymnasium, Ribe Katedralskole, der blev grundlagt i 1145 og er dermed et af landets ældste gymnasier. Skolen er nu fusioneret med Ribe Handelsskole og udbyder også merkantile uddannelser. VUC Vest har desuden en afdeling i Ribe.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
415.635,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
4.156,-
Årlige driftsudgifter kr.
18.223,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
182,-
Pris i kr.
2.995.000,-
Afkast %
13,27 %
Kr./m²
29.950,-

Lokalet

Etage areal
100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2131 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere